МРЕЖАТА ГРЪМНА: Кирчо забърка и Хитлер в ЛГБТ-скандала: След Шендлер, да не е имал предвид Шпенглер или Шварценегер? Курило да прати линейката до "Корал"

Акценти

МРЕЖАТА ГРЪМНА: Кирчо забърка и Хитлер в ЛГБТ-скандала: След Шендлер, да не е имал предвид Шпенглер или Шварценегер? Курило да прати линейката до "Корал"

162573
на 25.08.2024
МРЕЖАТА ГРЪМНА: Кирчо забърка и Хитлер в ЛГБТ-скандала: След Шендлер, да не е имал предвид Шпенглер или Шварценегер? Курило да прати линейката до Корал
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Петков си довлече нова порция жлъчни подигравки в социалната мрежа. Там от всяка негова публикация "никнат" поводи за саркастични интерпретации.

препоръчано

Онзи ден съпредседателят на ПП нарече списъка на "Възраждане" с имена на учители, обявили се против ЛГБТ-поправките в училищния закон - "Списъка на Шиндлер".

"Списъкът на Шиндлер" в днешна България?! Няма да допуснем това! Списъкът с имена на български учители, който "Възраждане" пуснаха, е долнопробен език на омразата", звучеше глупотевина на харвардския възпитаник Петков. Той очевидно не бе запознат, че Оскар Шиндлер всъщност спасява над 1200 полски евреи през Втората световна война, заради което използването на филмовото заглавия на Стивън Спилбърг в контекста на ЛГБТ-драми и учителите е абсурднто.

Още не бе отминала фейсбук-еуфорията по Киро и Шиндлер, по-рано днес той забърка и Хитлер в споровете около внесените от "Възраждане" поправка в Закона за образованието, забраняваща да се говори за ЛГБТ в училище. 

В най-новия си пост от днес Петков първо се оплака, че отишъл на море и роднините му го погнали, че с гласуването си против поправките искал да направи децата им джендъри, а после сравни "Възраждане" с Хитлер, а партията обвини във фашизъм.

"Някакъв братовчед на приятел на Кирил Петков смятал, че ППДБ искали да направят момчетата му хомосексуалисти. Не знам защо мисли така този човек. Да не е видял нещо повече от гласуване в парламента? Как да е. Кирил Петков продължава със силните включвания във Фейсбук", коментира журналистът Ивелин Николов, като добави и подходяща снимка от митинг на "Промяната", на който се вее знамето на ЛГБТ-общността.

"Здрасти, Шиндлер! Не се притеснявай, ако състоянието ти се обостри, от Курило ще пратят линейката до "Корал", включи се с ироничен пост и конституционалистът Борислав Цеков. 

Костадин Костадинов също не остана длъжен на Петков: "Бил сравнил Възраждане с Хитлер. Длъжен съм да питам - Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Киро? Че в неговата объркана главица е такъв миш-маш от куролации, литмуси, алангрота, спекулатори, сицилиеви долини, маргаринизации и мунморандуми, че един Бог знае какво точно е имал предвид.

Така че Киро, мойто момче, спри да се излагаш. Отново изпусна златен шанс да замълчиш. Защото като си мълчиш и не се обаждаш, никой няма как да разбере колко си прост".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов съсипа ППДБ: Не може да ви се има доверие, въртите това, на което седите, като вентилатор (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Тошко Йорданов съсипа ППДБ: Не може да ви се има доверие, въртите това, на което седите, като вентилатор (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК