МРЕЖАТА ГЪРМИ! Анализатори с безпощадна критика: Шепата останали без хранилка розови глупаци от ДъБъ протестират в локвата на президентството срещу... "Газпром"

Епицентър

МРЕЖАТА ГЪРМИ! Анализатори с безпощадна критика: Шепата останали без хранилка розови глупаци от ДъБъ протестират в локвата на президентството срещу... "Газпром"

80665
на 05.08.2022
МРЕЖАТА ГЪРМИ! Анализатори с безпощадна критика: Шепата останали без хранилка розови глупаци от ДъБъ протестират в локвата на президентството срещу... Газпром
Автор:   ПИК

Мрежата завря от гневни коментари срещу протеста на ДБ пред президентството по повод газовата политика на новото служебно правителство. "България - Независима от Газпром" е насловът на събитието.-

препоръчано

Ето едни от най-ярките коментари във "Фейсбук":

Юристът Даниел Божилов:

Идиотията продължава!
Двама от Чичаците ще крещят срещу третия дет е министър. Това и Доньо Донев не е успявал да го измисли

Журналистът Петьо П. Блъсков:

Най-гнусното туморно образувание в българския политически организъм - ДБ, щяло да протестира срещу Газпром по прозореца на техния гуру - Румен Радев.
Сега Газпром им пречел.
Пречи им, много, ужасно много. При изпълнение на договорът ни с Газпром техните посредници, които източиха 500 млн. лв. от Булгаргаз, за да ни продават същият газ, отиват по дяволите.
Точно година след като му коленичаха и му целуваха юмрука на абсолютно същото място. И то точно след като Гешев беше влязъл там да лови руските шпиони.
Пинокио и Шиши 2 бяха първи на барикадата да бранят Радев и шпионите.

Журналистът Стефан Ташев:

ДебЪ и пионките на Радев от ‘промяната” ще протестират срещу Радев. Това е виц. Майтап някакъв. В обявлението за протеста не пише да се носят наколенки. А трябва. Нали същите шмекери коленичиха преди две години в краката на същия Радев? И нямаха никакви забележки към него. Приключилата ”промяна”, която ни натресе руски газ от “Газпром”, но с посредници, ще протестира срещу “Газпром”. Много ги е напекло слънцето тези. Или може би пиЯрите им ся решили да почнат така предизборната си кампания, която ще бъде отразена безплатно от “националните медии”.

Николай Бареков:

Шепата останали без хранилка розови глупаци от ДъБъ правели протест в локвата на президенството тая вечер срещу ....Газпром. Осраният до уши Розовобузко Прокопи спешно пратил един дежурен пелтек от своите служители да вее байрака по ведомствената бтв. Не искат да стоят извън държавната софра жълтопаветните безделници и това е. Забравиха как коленичиха пред същия Радев и как го избраха, хвърляйки иконата си Лозан Панов на бунището. Довечера гледайте Новините на бтв и се пригответе за много смях. Да видим Шиши Мирчев как ще се разхлажда от августовските жеги във фонтана на любимия си доскоро президент.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс
ПИК TV x
Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО) Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК