МРЕЖАТА ГЪРМИ! Гербаджии сравниха със земята Васил Терзиев за "гениалната" му хрумка за Празника на София

Акценти

МРЕЖАТА ГЪРМИ! Гербаджии сравниха със земята Васил Терзиев за "гениалната" му хрумка за Празника на София

261500
на 17.09.2024
МРЕЖАТА ГЪРМИ! Гербаджии сравниха със земята Васил Терзиев за гениалната му хрумка за Празника на София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Представители на ГЕРБ разкритикуваха остро кмета на София заради "гениалната" му идея вчера следобед да обяви днешния ден за неучебен.

препоръчано

Антон Хекимян:

Какафонията в главата на Терзиев е пълна.

В края на първия учебен ден, след 16 часá, съобщава на родители, учители и ученици че 17 септември щял да е неучебен, но присъствен ден.

Явно той и "екипът" му са осъзнали, че след 16 следва 17 и ще се е добре да се направим на готини и великодушни, щом дадем един празничен ден.

Това в корпоративния свят, от който идва Терзиев, се нарича лошо планиране.

Георги Георгиев:

16 часа – с точно толкова разполагат стотици хиляди родители на ученици в София, за да направят организация за утрешния ден.

16 часа – с толкова разполагат учителите в над 220 софийски училища, за да организират неучебен, но присъствен ден в училищата си.

Над 300 дни като кмет на Васил Терзиев не му стигнаха, за да проумее какво точно означава да управляваш столицата на България.

На първо място – да разбереш, че носиш отговорност с всяко нещо, което решиш.

Днес, 16 септември, в 16 часа Васил Терзиев реши да обяви 17 септември за неучебен ден. С това постави стотици родители и учители в патова ситуация. А празникът на София е добре известен вече над 30 години, не е форсмажор, който не може да се предвиди.

Това поведение показва пълно отсъствие на управленски качества. Затова пиша Слаб 2 на Терзиев в първия учебен ден.

На всички ученици и учители - честит първи учебен ден и на добър час. Моля утре учителите да не пишат на ученика Васил Терзиев неизвинени отсъствия, че му се събират вече над 300 дни с такива от началото на мандата му.

Делян Добрев:

Кметът дал присъствен, но неучебен ден. Сигурно взима пример от собствения си мандат - присъства в общината, но не прави нищо.

Никола Николов:

Гледам “кмета” на София Васил Терзиев в bTV … Теееежко некомпетентен и неориентиран мрънкач, който идея си няма къде е попаднал …

Севделина Арнаудова:

Земя вика Терзиев - кмет на София (все още?!) в края на първия учебен ден 16 - и септември, в 16:49 часа, съобщи на родители, учители и ученици, че 17-и септември щял да е неучебен ден?!
#идиСи

Христо Гаджев:

Терзиевка - присъстваш на работа, но не вършиш нищо.
Пример:
Коридорите на Московска, 11 часа преди обед. Бонев среща Теризев и го пита:
- Колега какво става? И ти ли не можеш да заспиш?

Честит празник на всички софиянци. Обичайте града си и го пазете.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК