МРЕЖАТА ГЪРМИ! Записът на Руди Гела показа омертата между ГЕРБ и ППДБ - не коалиция, а ОПГ. Говорят Андролова, Недялков, Волгин, Ивелин Николов, Фиков…

ТОП 2

МРЕЖАТА ГЪРМИ! Записът на Руди Гела показа омертата между ГЕРБ и ППДБ - не коалиция, а ОПГ. Говорят Андролова, Недялков, Волгин, Ивелин Николов, Фиков…

248427
на 27.05.2023
МРЕЖАТА ГЪРМИ! Записът на Руди Гела показа омертата между ГЕРБ и ППДБ - не коалиция, а ОПГ. Говорят Андролова, Недялков, Волгин, Ивелин Николов, Фиков…
Автор:   ПИК

Скандалът, който предизвика днес бившият вече депутат от "Продължаваме промяната" Радостин Василев, моментално отекна в социалната мрежа.

препоръчано

Няма нужда от повече уводен текст, всичко е казано по-долу:

Калина Андролова:

Ужасяващ скандал! Запис, в който се казва, че ПП ще подменят шефовете на служби с такива, одобрени от посолствата! Това минава всякаква граница на приемливото. Пълен погром!

Не може ГЕРБ да прави коалиционен кабинет и да подкрепя ПРЕДАТЕЛИ. Държавна измяна!!!! Държавата ни стигна абсолютното ДЪНО.

Свестете се!!!! Не може обществото да не реагира на подобна информация. Това не е държава, това е територия от предатели, безродници и най-елементарна агентура, която даже не знае как да се прикрива.

Недялко Недялков

Омерта! Целта е главата на Гешев. Потресаващо е, БМБ съучаства. Всички се плашат за имунитетите си.

Шефовете на службите и министрите са съгласувани с посолствата?!

Това е държавна измяна.

Цветан Фиков

Точно аз едва ли мога да бъда обвинен в симпатии към Гела, но това което изнесе е потресаващо. Единствения верен ход на Борисов в момента е да се разграничи от всичко това и от промяната, като не ги подкрепи за кабинет, каквото и да му коства това. Всеки кабинет с промяната, ще е с неизмерими щети за ГЕРБ и държавата.

След този запис Промяната приключи така или иначе, като партия и с илюзия за каквато и да е честност и почтеност.

Нови избори - това е единственото, което може да спаси в момента репутацията на ГЕРБ и Борисов, другото, ще изглежда като слабост, безпринципност и съглашение с шарлатанията!

Ивелин Николов

Не знам кой ще спечели наградата за "приключил Промяната"? Кирил Петков, който е разкрил задкулисието в партията му пред 50 човека, а вчера разказваше поредните си фантазии за записи от служби, Русия, Радев, извънземни... ?

Или Руди, който е записал националния съвет на ПП и пусна истинското лице на тази партия?
Оспорвана надпревара за наградата.

Но! Браво, момчета, и на двамата! Беше крайно време да се сложи край на това!

А че ще се "изпират" и ще си пазят имунитетите е просто разкошно, много европейско, много модерно, измислено от Христо Иванов, и заявено публично от представители на ГЕРБ, които се загрижиха и за имунитета на Кирил Петков.

Когато две формации са се обвинявали взаимно в престъпления, но си обещават взаимно да се пазят, а ПП да "изпира", това какво е - коалиция или ОПГ?

Почти сигурен съм, че Урсула фон дер Лайен не е обещавала на Киро да ни вкара в еврозоната без да се спазват критериите и правилата. Тоя човек вчера си измисли сценарии за служби, които го подслушвали. Същият строеше заводи за електромобили, пет магистрали, пет моста, а от националната им среща, записана от Руди, разбирам, че продавал и маркетингов продукт "ПП е опозиция на ГЕРБ".

Позор.

А дали не е и заплаха за националната сигурност? Как така посолства ти редят службите?

Петър Волгин:

След всичко, което изнесе в БТА Радостин Василев, съставяне на правителство с участието на ПП-ДБ би било абсолютна подигравка с България. Не е възможно, не е морално властта да бъде предоставяна в ръцете на хора, които чухме какво говорят.

"Прочистването на службите" и "съгласуването с посолствата" е престъпление срещу националната сигурност. Да не говорим за моралната страна. Уж тази коалиция трябваше да демонтира "модела ГЕРБ", а прави точно обратното. Бетонира ГЕРБ. Даже най-големите критици на Борисов, като въпросния Христо, били измислили специален механизъм, за да се протака евентуалното искане на имунитета на лидера на ГЕРБ.

Така, че в случай имаме престъпление срещу сигурността на страната, съчетано с тотално аморално поведение. Ако тези хора наистина направят правителство, това за отрицателно време ще срути цялата парламентарна система.

Богомил Бонев

Радостин Василев наистина хвърли бомба.

Одобрението на бъдещи шефове на специалните служби от чужди посолства е огромен скандал.
Във всяка друга държава политиците, които са уговаряли това, подлежат на наказателна отговорност. За национално предателство.

Незабавно трябва да се установят и одобрените за шефове.

Ако в момента работят в специалните служби, е налице тежък пробив в националната сигурност.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК