МРЕЖАТА ГЪРМИ! Направиха култови мемета с кадър от старта на "Биг Брадър" - набъркаха и "Промяната" (СНИМКИ)

Акценти

МРЕЖАТА ГЪРМИ! Направиха култови мемета с кадър от старта на "Биг Брадър" - набъркаха и "Промяната" (СНИМКИ)

206797
преди 5 часа
МРЕЖАТА ГЪРМИ! Направиха култови мемета с кадър от старта на Биг Брадър - набъркаха и Промяната (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вече няколко дни новият сезон на "Биг Брадър" върви в ефира на Нова и предизвиква възмущението на мнозина. Кой от кой по-скандални участници дори принудиха един от спонсорите на предаването да се оттегли заради пошлостта и лошия пример, който 16-те съквартиранти дават.

препоръчано

Една снимка от първия епизод на риалитито обаче се превърна в муза за десетки мемета. На кадъра са запечатани три от участничките, влезли в къщата с прозрачни рокли, през които се виждат задните им части. В един момент от вечерта трите се изправят една до друга.

Любопитен акцент е, че в едно от меметата е набъркана и "Продължаваме промяната". Според колажа най-пълната участничка с лъснал задник е представена като "Промяната 2021 г.", малко по-слабата като "Промяната 2022 г.", а най-слабата като "Промяната 2024 г." Препратката е към резултатите от изборите на "Продължаваме промяната". През 2021 г. те получават 673 000 гласа, през 2022 г. 600 000 гласа, а през 2024 г. 300 000.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК