МРЕЖАТА ГЪРМИ: Появи се СКАНДАЛНО ВИДЕО на Асен Василев от младини - търси си ХИВ-позитивен партньор

АВТОРСКИ НОВИНИ

МРЕЖАТА ГЪРМИ: Появи се СКАНДАЛНО ВИДЕО на Асен Василев от младини - търси си ХИВ-позитивен партньор

598976
на 13.03.2023
МРЕЖАТА ГЪРМИ: Появи се СКАНДАЛНО ВИДЕО на Асен Василев от младини - търси си ХИВ-позитивен партньор
Автор:   ПИК

Уникално видео от юношеските години на бившия вицепремиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Асен Василев се завъртя в социалната мрежа.

препоръчано

Ретро клипчето е от пролетта на 1995 г., когато 17-годишният по онова време Василев все още е бил ученик в Хасковската езикова гимназия. 

Асен Василев, за когото е публична тайна, че най-голямата му мечта е да стани министър-председател, е командорил обкръжението си още от тийнейджърските си години. В онова време Кокорчо е бил активен участник в самодейните инициативи в училището, сред които е била и рубрика в хасковско радио.

И докато сега Василев съпредседателства партията на "почтените" заедно с Кирил Петков, в ученическите си времена, нетипично за неговото амплоа, е бил комбина със своя съученичка. Двамата са се изявявали заедно в петминутна радио рубрика - "Нокдаун".

Звучи парадоксално, но днешният борец срещу корупцията на младини е правил опити да забавлява аудиторията пред радио приемниците с шегички точно на тази тема, приписвайки подкупнически прийоми на църквата.

Темата с мутрите също му е любима от малък. Само че през 1995 г., когато в страната царуваха борческите организации, а "мутрите от ГЕРБ" изобщо ги е нямало, младият радиоводещ Асен Василев се е надявал на звездна слава, говорейки за рекетьорски групи. 

Най-бруталната "смешка" на бъдещия вицепремиер обаче гласи следното: "Търся заразен от СПИН-партньор за проверка на теорията "Клин клин избива".

Всичко това се развива във видеото, на което ПИК не се наема да гарантира автентичността, на фона на една от най-популярните руски песни - "Калинка моя"! А китката на Асен Василев още от тогава влиза в действие. 

Вижте сами:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Марсоходът Пърсивиърънс улови движение на сребристи облаци на Марс (ВИДЕО) Марсоходът "Пърсивиърънс" улови движение на сребристи облаци на Марс (ВИДЕО)
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Васил Тончев с топ анализ: Може ли ПП-ДБ да изместят ГЕРБ от първото място? Ето какви са шансовете на Български възход и Левицата за влизане в парламента (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социологът Васил Тончев с топ анализ: Може ли ПП-ДБ да изместят ГЕРБ от първото място? Ето какви са шансовете на "Български възход" и "Левицата" за влизане в парламента (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК