МРЕЖАТА ГЪРМИ след вота на недоверие: Правителството на Харвардските измамници си отиде

Акценти

МРЕЖАТА ГЪРМИ след вота на недоверие: Правителството на Харвардските измамници си отиде

126319
на 23.06.2022
МРЕЖАТА ГЪРМИ след вота на недоверие: Правителството на Харвардските измамници си отиде
Автор:   ПИК

Вотът на недоверие беше успешен и правителството на Кирил Петков остана в миналото. Това предизвика бурни реакции на радост не само на площадите, но и социалните мрежи. Ето част от коментарите:

препоръчано

Красен Кралев

Правителството на Харвардските измамници си отиде. Най-жалкото, най-некадърното, най-лъжливото, най-крадливото правителство през последните 32 години. Дошли за малко, за да откраднат много. Дошли на власт, чрез държавен преврат финансиран с капитали с криминален произход на олигарси, част от организираната престъпност в България. Озурпирали управлението на държавата след фалшифицирани изборни резултати посредством машинния вот. Предизвикали тежка икономическа и политическа криза само за няколко месеца управление на страната. 

 Довиждане, няма да липсвате на никого!

Асим Адемов

Приключи "Промяната"!

Мисия "изчегъртване" се оказа невъзможна!

Тръгнах аз от МОЛа, оттам започна ми гастрола,
но бързо изпуснах контрола, после започна разкола и паднах от стола.
За какво ми бе таз ЛЪЖА, та не можах аз властта да задържа, накъде ли сега да продължа?
След разпада на парада да си купя ли билет за Канада?

Петър Волгин

Съвсем логично управлението на Кирил, Асен, Лена и останалите от компанията се сгромоляса. Това не беше нормално правителство. Това беше кабинет на едни инфантилни, самовлюбени и едноизмерни хора. Хора, които смятаха, че като повтарят някакви, отдавна втръснали на нормалните българи, шаблони ще изглеждат умни и професионално подготвени. Ами не, колкото и да ругаят "мафията", колкото и да се кълнат в "евроатлантическите ценности", никой нормален човек не ги приема насериозно.

Това, което стана преди малко в парламента е път към нормалността. Нормалността изисква случайните политици да отпадат колкото се може по-бързо от властта. В противен случай ще донесат много беди на страната си.

Младен Шишков

Правителството на Кирил Петков се сри!

Промяната се отлага, въпреки че щетата е вече нанесена!

Но Слава Богу, тази срамна страница от историята на България е затворена!

Владимир Зарков

Върви интервю на Лора Крумова с Киртак Петков. Веднага, след като завърши, ДАНС трябва да влязат и да я арестуват за прост€туция в особено големи размери.

Такова фелацио в национален ефир историята не помни. Даже Светьо Иванов го досрамя преди вота да направи същото, но в bTV.

Чудех се защо са я върнали тази вехта дебелана в ефир. Имах някакви съмнения, но днес ми стана ясно.

Никога и никъде в историята на България, тъп премиер като Киро не е бил обслужван така от Лоркте. Сигурно заради парте на Лорерките….

А за Киро ми стана жал. Тъп човек си отваря война след война. Умният печели една, след това отваря друга. Днес Киро отвори война на целия свят. Което ме радва. Защото вече страшно много хора са мотивирани да му извадят насраните гащи. И да го натикат с тях в затвора.

Този ненормалник говори,че ще печели избори. В ден, в който единствената му мисъл трябва да е да пише „К.р“ на мераците си и да почва да бяга.

Към Канада…

Докато не са му забрании да напуска България!

Като престъпник!

Николай Бареков

124:115 За него беше ЧЕЗ
Искам семеен албум за спомен на бабите.


 

Сподели:
Бомба x
Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода
ПИК TV x
Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета Петков (ВИДЕО) Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета "Петков" (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това