Мрежата гърми след срещата на Христо Иванов с Бобоков: Мафията си намери държава и сега не иска да я пуска

Акценти

Мрежата гърми след срещата на Христо Иванов с Бобоков: Мафията си намери държава и сега не иска да я пуска

111363
на 18.06.2022
Мрежата гърми след срещата на Христо Иванов с Бобоков: Мафията си намери държава и сега не иска да я пуска
Автор:   ПИК

Съпредседателят на ДБ Христо Иванов бе заснет от „България днес“ да се качва в луксозния джип на бизнесмена Пламен Бобоков. Русенският бизнесмен е обект на разследване от страна на спецпрокуратурата, а скандалът около есемесите между него и президентския съветник Пламен Узунов все още отекват. От снимките става ясно, че Иванов се качва в джипа му, който е паркиран пред Народното събрание. Двамата провеждат разговор около 10 минути, Бобоков си тръгва, а Иванов се връща в пленарна зала, за да продължи работата си по актуализацията на бюджета, която се обсъжда в този момент. Снимките на Иванов и Бобоков предизвикаха вълна от коментари в социалната мрежа, а много от тях припомнят и как съпредседателят на ДБ бе изловен в разговор за Маджо по време на протестите през лятото на 2020 година.

препоръчано

Виктор Димчев

По принцип е така, обаче си спомням, че по време на протестите, платени от олигархията през 2020-та ХИ се извъртя за една своя подобна среща с друг бизнесмен, Маджо.

Да припомним, че сегашният бизнесмен е също обвиняем за тежки престъпления и кадруване в съдебната система, която ХИ ремонтира вече две петилетки.

Георг Георгиев

В кулоарите на парламента е задкулисие, в джипките по паркингите е културен проект.

Бойкикев и ДеБъ така разбират прозрачнотта.

Петьо П. Блъсков

Полезен идиот на повикване:
- Какво ще обичате, г-н Бобоков?
- Веднага, г-н Михалев!
- Разбира се, г-н Прокопиев!
- Слушам, г-н Божков!
- Да, г-жо Нинова!
- Тичам, ген. Радев!
- Както наредите, ген. Борисов!

Мариела Бойкова

Христо Иванов, сниман в джипа на Пламен Бобоков, който е близък приятел с Васил Божков.

Обяснението на Христо Иванов, че се срещнал с Бобоков в джипа, защото той по принцип не отказвал поискани срещи и че срещата била заради културни проекти на Бобоков, звучи нелепо.

1. Защо Иванов се среща с Бобоков на задната седалка на джипа на Бобоков?!

2. Откога партийни лидери обсъждат културни проекти с олигарх, и то на задната седалка на джипа му, който е със затъмнени стъкла?!

Пламен Бобоков е обвиняем по две дела:

* за отровния боклук в огромни количества, като разследването започна от властите в Италия.

Той е обвиняем заедно с брат си.

По делото вече има постигнати три условни присъди:

„До момента прокуратурата постигна три условни присъди по делото срещу бизнесмените. Това се случи, след като държавното обвинение успя в досъдебна фаза да договори споразумения с Габриел Савов, Васил Богданов и Айгюн Еминов, които признаха вината си през Специализирания наказателен съд, посочи БНТ.

Габриел Савов е бивш директор на РИОС-Плевен, на чиято територия се намира площадката на фирма "Феникс" в Плевен, на която преди време МВР и прокуратурата откриха тонове боклук, внесен от Италия. Айгюн Еминов пък е собственик на въпросното дружество "Феникс" от 2019 г. Васил Богданов е бивш изпълнителен директор на "Монбат ресайклинг" на братя Бобокови."

Делото срещу братята беше внесено в спецсъда в началото на 2021 г., но учудващо през декември 2021 спецъдът го върна на прокуратурата.

Дали прокуратурата е обжалвала и го е внесла отново в съда - не намирам инфо.

* за търговия с влияние заедно със секретаря на Радев по правните въпроси и корупцията Пламен Узунов.

Няма инфо да е прекратено това дело.

Христо Иванов, като „виден“ юрист нарече тези две дела разпаднали се!

Да припомня случая с Маджо и Христо Иванов отпреди две години.

Ина Паскалев

ЩО ТАКА БЕ, МИМЕ, ТАТКО ТИ ЩЕ ТЕ ПИТА?

Христо Иванов се среща в джип с Бобоков пред Парламента?

Защо не вътре или в офис на партията?

Такъв ли е редът за прием при вас от Демократична-България?

Как е уредена тази среща?

Имате си личните телефони ли?

Да, България

Георги Тутанов

???????? ДБ (ДЕМОКРАТИЧНИ БАЛЪЦИ)

Какво прави Христо Иванов в джипа на Бобоков, човекът който си ходи на ваканция с Васил Божков и си разменя СМС-и с дясната ръка на Румен Радев (Пламен Узунов)???

Демократично ли Ви е още “псевдо демократи”?

Ловният сезон за “балъци” скоро отваря…

Даниел Божилов

Ристьо на спявка със Бобока в джипката му по време на Манифестацията.

А с Маджо какво стана?

Михаела Методиева

Докато тече актуализацията на бюджета и малко след като бе гласувана оставката на Нисола Минчев, лидерът на ДБ Христо Иванов бе хванат да се качва в джипа на бизнесмена Пламен Бобоков.

Иванов изтъква като причина за „привикването в джипа“ важен културен проект на Бобоков в Русе.

Малко след това , струпване на хора пред НС ️️

Стефан Райчев

Дали е редно подсъдим бизнесмен да качва политик на джипката?

Ама как ще не е редно бре това е Ицака дето бори корупцията, детенце на Америка за България!

Няма да му се сърдим с Бобоков си говорят за мачове най вероятно....

Димитър Стойчев-Митко

Борец срещу мафията, колко трябва да си глупав за да му вярваш.... Това е джипа на единия Бобоков!

Йордан Господинов

Мафията си намери държава,взе си властта и сега не иска да я напуска,а Ицето Маджов е на среща с един от босовете Бобоков.

Райко Загоров

Льо пти Женерал громи КГБ , а Ристе си хортувал с Бобоков, дето ходатайствал на руснаци..Другари, дръжте правата линия, де..

Андрей Червенков:

Сряда следобед, докато в Народното събрание обсъждат парите за пенсии, съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов е на среща. Важна среща. Тайна среща. В джип „Тойота“, паркиран пред парламента.

Събеседник на Христо Иванов е бизнесмен. Обвиняем бизнесмен. Обвиняем бизнесмен пред ликвидирания Специализиран наказателен съд, законопроектът за който бе прокаран и гласуван от партията на Христо Иванов – „Да, България“. Министър на правосъдието е бившата секретарка на Христо Иванов – Надежда Йорданова, а цяла пролет Иванов положи кански усилия, за да прокара поправките в Закона за съдебната власт, с които да ликвидира спецправосъдието, пред което обвиняем е Пламен Бобоков, пише Андрей Червенков, чийто коментар е публикуван в "Афера".

Христо Иванов и Пламен Бобокови обаче са изловени от папараци на столичен ежедневник. Потърсени за коментар и двамата обясняват, че са обсъждали общ съвместен културен проект. Толкова ли за елементарни ни взимат? Толкова ли за глупави ни мислят? Толкова ли са нагли? Обсъждаш културен проект в джип, паркиран на паркинга пред парламента? Кого лъжат? Себе си или нас, а може би онези хиляда души – партиен актив на Христо Иванов и наемници на „Капитал“, които обсадиха жълтите павета в четвъртък вечер.

Защо Христо Иванов и Пламен Бобоков обсъждат културен проект в джипа? Защо не го обсъждат пред или зад джипа, на улицата, да ги видят хората, а го правят зад тъмните стъкла на джипа на Бобоков? Защо двамата са на задната седалка, а след като си тръгва Христо Иванов, Бобоков се мести на предната? Какво е дал Бобоков на Иванов? Снимки, от спалнята на Борисов, а може би пачки? Абсурд, глупости, нищо подобно. Обсъждали са културен проект. Депутат, който нищо не разбира от култура, поне никога не го е демонстрил. Какви пачки, какви снимки от Мата Хари, най-много Бобоков да е дал на Хрито Иванов снимки на стреличките, които има в колекцията си. Та, нали един приятел на Бобоков – Васил Божков се казва, той питаше – колко пари може да се поберат в джобовете на едно сако? А, Христо Иванов доста наедря последните години. Нищо подобно, обсъждали са културен проект, нали?!

Адвокат на Пламен Бобоков е Ина Лулчева, заместник-председател на Висшия адвокатски съвет. Един от най-големите привърженици на закриването на Спецправосъдието, прокарано от партията на Христо Иванов в този парламент, заедно с „мафията“ от „Има такъв народ“.

А, дали пък Пламен Бобоков не е дошъл да говори с Христо Иванов, за останалите депутати на Слави Трифонов, които са „негови“, защото трима от отцепниците/предатели, които подкрепиха Простото Киро, са си на русенския бизнесмен. Той си има и заместник-министър на външните работи, Васил Георгиев се казва, който все още се води и съпруг на Теодора Георгиева, нашата европейска прокурорка, която Лаура Кьовеши обаче нещо недолюбвала.

А дали пък Бобоков не е дошъл културно да поговори с Иванов, за кандидатурите за членове на Конституционния съд. Парламентът има да излъчва двама конституционни съдии, а пък в този съд има висящо дело срещу ликвидирането на спецправосъдието, пред което обвиняем е Бобоков.

В цял свят на подобна среща се казва: МАФИЯ! А Христо Иванов от днес трябва да счита себе си за бивш политик, какъвто никога не е бил, защото той винаги ще си остане слуга на чужди господари. Такъв беше и на Бойко Борисов, когато му беше спуснат от олигархичния кръг „Капитал“, такъв е бил винаги и на американските генерал-губернатори.

Какво мисли Херо Мустафа за борбата с корупцията, когато нейното момченце – Пинокио, кисне в джипа на обвиняем бизнесмен? Какво ще направи Христо Иванов, този морален стожер на демокрацията? Ще се покае ли? Ще подаде оставка ли? Или ще звънне на Полина Паунова, за да й каже някоя клюка, която пощенската му кутия да напише в „Капитал“ на Иво и Галя Прокопиеви.

Хайде, Иванов, нали говори за морал и снощи, първо при Цуцка, която скоро ще се бракосъчетава с говорителя на Адвокатския съвет, подавай оставката и се отдавай на културата. Нали за това сте си говорили с Пламен Бобоков…

Сподели:
Бомба x
Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода
ПИК TV x
Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета Петков (ВИДЕО) Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета "Петков" (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това