Мрежата гърми: След 3-месечен гей прайд на пъпа на София и всички гнусотии и вуду магии, Диковото трио направи нормалните хора твърди симпатизанти на ГЕРБ

Епицентър

Мрежата гърми: След 3-месечен гей прайд на пъпа на София и всички гнусотии и вуду магии, Диковото трио направи нормалните хора твърди симпатизанти на ГЕРБ

123750
на 24.11.2020
Мрежата гърми: След 3-месечен гей прайд на пъпа на София и всички гнусотии и вуду магии, Диковото трио направи нормалните хора твърди симпатизанти на ГЕРБ
Автор:   ПИК

Остър коментар на потребител в социалните мрежи се превърна в хита на деня във фейсбук, споделян и одобряван от хиляди потребители, видя ПИК. Автор на краткия анализ по повод скандалния метеж на Отровното трио под юмрука на Румен Радев е Явор Мартинов, който точно описва какъв е едиственият успех на провалената орда. 

препоръчано

Ето какво пише той:

С тоя 3-месечен крайно ляв гей прайд, който се вихри на пъпа на София и всичките гнусотии, вуду магии, палатки, хипарщини, къртене на един от символите на София - жълтите павета, и то използвайки за "оръжие" националния флаг, в крайна сметка Диковото трио успя в едно - успя да направи зорлем всички неутрални и нормални хора, твърди симпатизанти на ГЕРБ.

Почти всички мои познати и приятели, които сме от София или живеем в чужбина, на всякaви възрасти, всички са отвратени от тoва фрийк-шоу дето беше с месеци. Повечето сме били седесари или за ВМРО, сега ще подкрепим ГЕРБ.

Не с електронно гласуване, а даже с НАНОТЕХНОЛОГИИ да се проведат избори, тези палаткаджии нямa да спечелят, освен ако не направят завера като през 2013-та. А тия глупаци ги слушам по студията как били взели 400к гласа от ГЕРБ (чудно ми е на ква база смятат?), и щяло на изборите с протестен вот всички други партии заедно да бутнат "омразното" правителство.

Не знам обаче дали са се сетили, че сума ти народ, който преди тия "протести", със сигурност нямаше да иде до урните да гласува за ГЕРБ, сега със сигурност ше го направи, щото тоя ПОЛИТИЧЕСКИ ФРАНКЕНЩАЙН, който се задава като алтернативно управление (Маяма, Путьо, чалгарите на Слави, Черепа зад декорите, Корнелия, ЕвГЕЙний Дайнов, Румен Петков, Маджо и всякакви крайно-леви анархо болшевишки малки "сдруженийца", селски банки и мутрафони), ако докопат пълната власт, за нула време ше ни изкарат и от ЕС и НАТО.

Не ги подценявайте, ако комунистите стопанисваха пустинята Сахара, отдавна да се наблюдава НЕДОСТИГ на пясък там. Колко още пъти трябва да фалират държавата тия русофилистици, за да се осъзнае тоя народ, че максимата е преди всичко: НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ, и колкото се може по-надалече от руската орбита.

Парен каша духал уж, ама нито след Виденовата катастрофа, нито след трагикомичния мандат на Орешарски с фалита на КТБ, не са си взели поука....

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това