МРЕЖАТА ГЪРМИ: Съдиха го, хулиха го, а сега се опитаха да го убият! Опорката "евроатлантизъм" придоби чудовищен смисъл след атентата срещу Тръмп

Акценти

МРЕЖАТА ГЪРМИ: Съдиха го, хулиха го, а сега се опитаха да го убият! Опорката "евроатлантизъм" придоби чудовищен смисъл след атентата срещу Тръмп

184516
на 14.07.2024
МРЕЖАТА ГЪРМИ: Съдиха го, хулиха го, а сега се опитаха да го убият! Опорката евроатлантизъм придоби чудовищен смисъл след атентата срещу Тръмп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мрежата завря от коментари по повод атентата срещу Тръмп.

препоръчано

Ето някои от тях:

Цветелина Узунова:

Изборите в САЩ днес приключиха предсрочно.

Кадрите на годината се разпространяват в мрежите с бясна скорост.

Сега всякакви неолиберални лидери ще се надпреварват да изразяват изненада, шок от случилото се и да го осъждат протоколно. Докато произвеждат още и още оръжие, водят войни и унищожават демократичните и човешките ценности... Широко употребяваната опорка "евро-атлантизъм" придоби чудовищен смисъл и е добре нашите лидери да спрат да я използват. Остава в миналото от днес.

Какъв свят само, а?!

Живко Тодоров:

Съдиха го, хулиха го, а сега се опитаха и да го убият! Но Тръмп е истински боец и ще спечели изборите наесен!

Борислав Цеков:

Знаете ли какво беше заглавието на CNN при първото съобщение за атентата срещу Тръмп? Вижте го сами на скрийншота долу.

В превод заглавието гласи: "Доналд Тръмп беше свален от трибуната от Сикрет сървис по време на предизборен митинг в Пенсилвания".

Не си мислете, че по същото време вече не беше известно, че е имало стрелба, че Тръмп е прострелян, че атентаторът е убит. Всичко се знаеше. Но в заглавието, естествено, няма намек за "стрелба", "ранен", "атентат". Целенасочено се омаловажава от либералната цензура.

Само си представете истерията и заклинанията как това е атентат срещу демокрацията, ако стрелбата беше по Байдън. Това заглавие всъщност казва всичко за т.нар. "либерални медии" и тези у нас, които ги папагалстват безкритично. Този тип медии - говоря го вече повече от 10 години - могат да се четат само за сведение за психическото състояние на либерал-прогресистите, но не трябва да им се вярва за нищо. Въпрос на интелектуална хигиена!

Д-р Стоян Калоянов:

ОТ ДНЕС СВЕТЪТ НЕ Е ВЕЧЕ СЪЩИЯТ!!!
Рубикон е преминат!

Цензурата, диктатът, опитът свободата да бъде убита, винаги водят до физическото убийство на хората, които я олицетворяват!

Времето за оправдания свърши!

Всеки трябва да избере своето място!

На страната на свободата или на страната на убийците!

Друг път няма!

Доналд Тръмп е жив!

БОГ ДА НИ ПАЗИ!!!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК