МРЕЖАТА ГЪРМИ: Съсипаха Венко Сабрутев след сутрешното му фиаско по бТВ

Епицентър

МРЕЖАТА ГЪРМИ: Съсипаха Венко Сабрутев след сутрешното му фиаско по бТВ

314807
преди 5 часа
МРЕЖАТА ГЪРМИ: Съсипаха Венко Сабрутев след сутрешното му фиаско по бТВ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от ППДБ Венко Сабрутев стана за смях в социалните мрежи след днешното си интервю по бТВ. Там политикът изуми със заключението, че коалицията с ГЕРБ била грешка. Нищо че колегите му и до днес отричат да са били в коалиция с партията на Борисов, а видният представител на "Промяната" нарече съвместното управление сглобка.

препоръчано

Един от създателите на "Продължаваме промяната - пиарката Диана Дамянова, коментира във Фейсбук сутрешната изява на доскорошния си колега с думите:

"Венко Сабрутев - премиер!
На повече държави, че една Ше му е малко!
ШЕ има медицински направления! ШЕ!
Защо не го пускате по-често това момче, бе?"

Дамянова се закача със Сабрутев заради неправилния изказ, който използва в национален ефир.

Не липсват и други коментари по адрес на депутата: "Все пак Венко Сабрутев повиши кадровото ниво на бисерите в общественото пространство. Ако едно време те бяха кандидатстудентски и се издаваха такива книжки, то днес са в ръцете на Венко, човекът с "експертизата и морала". Но въпросът е, ако през миналата година Венко заяви своя личен и партиен връх с "ние направихме максималното и невъзможното", то днес само "ше има направления" ли му е "ясната стратегия"? Или от максималното и невъзможното се градира до минималното и възможното."

"По-по най ТЪП! Помнел причините за създаване на ДПС, тогава е бил на 5 години. Другите кухи, малоумни, лишени от смисъл и съдържание опорки няма да коментирам", пише друг потребител под поста на Дамянова.

"Искам го по три пъти на ден! Ше превърне ПП в срутище", добавя Евгени Михайлов.
 
"Компрометирани лица отново са на първите места в листите на ПП-ДБ и отново говорят лъжи по медиите. Венко Сабрутев е един от най-наглите представители на ПП-ДБ", пише бившият представител на "Да, България" Методи Лалов.

“Аз ПОМНЯ, защо беше основано ДПС.” Това каза у телевизора 40-годишният Венко Сабрутев за партия, основана преди 34 години. И това ще става дупетат. Отново…", възмущава се Тодор Митров.

"ИзгледАх Венко Сабрутев... Нема таков комсомолец!", завършва Петър Писарски.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК