Мрежата гърми с това ВИДЕО за лъжите на Киро за природния газ

Акценти

Мрежата гърми с това ВИДЕО за лъжите на Киро за природния газ

141655
на 06.08.2022
Мрежата гърми с това ВИДЕО за лъжите на Киро за природния газ
Автор:   ПИК

Шокиращи разкрития направи служебното правителство на Румен Радев по време на първия си брифинг след встъпването в длъжност.

препоръчано

Премиерът Гълъб Донев и служебният министър на енергетиката Росен Христов уличиха доскоршният министър-председател Кирил Петков в куп лъжи.

Според служебния кабинет никакви 7 танкера не са договорени, като процедурата е все още на база оферта.

Нещо повече. Росен Христов предупреди, че нямаме достатъчно газ в хранилищата, а този от Азербайджан, който трябваше да идва на много по-ниска цена, всъщност ни струва в пъти по-скъпо.

Лъжите на Кирил Петков за природния газ не бяха подминати и в социалните мрежи, където видео припомня всички гръмки изказвания на бившия премиер по темата.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс 4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК