МРЕЖАТА ИЗБУХНА: Близнаци ли са? Заподозряха Денков и Горица в роднинска връзка (СНИМКИ)

Акценти

МРЕЖАТА ИЗБУХНА: Близнаци ли са? Заподозряха Денков и Горица в роднинска връзка (СНИМКИ)

199130
на 09.08.2024
МРЕЖАТА ИЗБУХНА: Близнаци ли са? Заподозряха Денков и Горица в роднинска връзка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът на сглобката Николай Денков и новият служебен министър-председател Горица Грънчарова едно и също лице ли са?

препоръчано

Този шеговит въпрос плъзна в социалната мрежа, след като се оказа, че академикът на съвършеното сапунено блокче и зам.-председателят на Сметната палата са си като две капки вода. 

"Приликата е невероятна. Дали, случайно нямат кръвна връзка?", "Тези да не са близначки?", "На изтормозения молец - сестра му" и "Прероденият Денков! Ники иска да пътува! Сега, ако сменят и Калин Стоянов - ясна е работата!" са само малка част от коментарите, с които потребителите във Фейсбук се шегуват със стария и новия премиер.

Потребителите с основание се питат имат ли роднинска връзка Денков и Горица Грънчарова. Чертите им са като по калъп и се набиват в очи - едно и също "изпито" лице, еднакви тънки устни, дори носовете им си са с една и съща форма.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК