Мрежата избухна след изказването на Свиленски за кражбата на изборите: Кирил Петков е имал кодовете за машините - какви подлеци, какви мръсници, какви измамници (ВИДЕО)

Акценти

Мрежата избухна след изказването на Свиленски за кражбата на изборите: Кирил Петков е имал кодовете за машините - какви подлеци, какви мръсници, какви измамници (ВИДЕО)

199469
на 26.11.2022
Мрежата избухна след изказването на Свиленски за кражбата на изборите: Кирил Петков е имал кодовете за машините - какви подлеци, какви мръсници, какви измамници (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Защото откраднахте изборите, уважаеми колеги, ето затова БСП няма да оттегли закона", заяви Георги Свиленски ("БСП за България") от парламентарната трибуна.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Защото вашият съпредседател и бивш премиер ето там, дойде и каза - оттеглете закона и ще ви дам кодовете на машините. Кой е той, че ще държи кодовете на машините", коментира депутатът от левицата. Той предупреди представителите на ПП да внимават какво говорят и правят с БСП. "От вашата парламентарна група ще останете 15 човека", каза Свиленски. "Българите ще гласуват с хартия, членовете на секционните избирателни комисии ще броят и никой няма да има право да държи кодовете в тази държава повече", каза още той. 

Председателят на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова коментира, че сега става ясно защо е тази истерия с т.нар. вълшебна флашка. Аз ще добавя и вълшебните кодове, коментира тя. Атанасова посочи, че ще продължат да отстояват демокрацията, а по думите й демокрация е всеки да избира свободно и по начин, по който реши. 

След думите на Свиленски мрежата гръмна:

Костадин Ангелов:

БСП, бившият партньор на Кирил Петков, показа грозното му лице!

Кирил Петков имал кодовете на машините за изборите!

Обещал ги на БСП, ако оттеглят законопроекта за Изборния кодекс.

Чуйте Георги Свиленски!

Какви подлеци, какви мръсници, какви измамници!

Стефан Ташев:

Парапетите от ПП, явно напътствани от Лена, правят огромна грешка като продължават да шиканират дебатите и да удължават времето в парламента по приемането на поправките в Изборния кодекс. Огромна грешка. Защото и вчера и днес им се вадят кирливите ризи. И то от бившите им политически "любовници"- БСП. Разводът не винаги е приятен, особено между политически партньори. И след Нинова вчера, тази вечер Свиленски хвърли бомбата от трибуната. Та социалистът разкри, че Кирил Петков натискал БСП да изтегли законопоекта за промяна в Изборния кодекс, като в замяна парапетчикът обещавал да им даде кодовете на машините!?!??? КОЙ е Кирил Петков и като какъв е държал кодовете на изборните машини? Това си е за прокурор.
Нали уж ЦИК е независим орган? Пак питам като какъв Петков има кодовете за машините? По-голям автогол от признанието на Свиленски за ПП-та няма. Затова е воят за хартиената бюлетина, затова умират от страх. Неслучайно социалистът ги предупреди, че ако се гласува и с хартиена бюлетина, "промяната" на следващите избори ще има парламентарна група от 15 депутата. Този скандал би трябвало да се разследва наистина. П.С. Добавям видеото с изказването на Свиленски.

Драгомир Младенов:

Не обичам да цитирам комунисти, но в неговия случай и "спрелият часовник е верен два пъти на ден".

Първо - думите на Свиленски обясняват защо връщането на гласуването с бюлетини е от първична важност за здравето на демокрацията ни.

И второ - обяснява паниката, която обхваща "машинната коалиция" на "Промяната" и ДъБъ. Хората, които наложиха волята си чрез код, до който се оказва, че ЦИК няма достъп, но те имат. И го предлагат като разменна монета за политическо пазарене.
Ако Кирил Петков беше отговорен политик, щеше сам да сезира прокуратурата.

Не го направи за разликата в цените на горивата Нито за "Джемкорп" Защо да го прави сега Защото както и за кода от машините, той и "Промяната" носят пълната отговорност.

Както се казваше в един български филм: Място за морал тук няма.

Станислав Недков-Стъки:

Изборите са откраднати!!

Най-накрая се намери един смел човек в Парламента, който да каже на глас това, което всички знаем.

Чуйте какво казва депутатът от БСП - Георги Свиленски, и защо заедно с колегите от КПД водим битката за връщане на хартиената бюлетина. 

Борислав Цеков:

Самопризнанията за машинната измама започват. Скандалният бивш премиер Кирил Петков е обещавал на БСП да им даде кодовете за машините за гласуване, ако си оттеглят искането за хартиени бюлетини. Това твърди Георги Свиленски (БСП). Защо тогава мълчахте чак досега, Свиленски?
Това е поредна улика, че изборите са манипулирани по престъпен начин чрез машините.

Отменете машинното гласуване! Искаме да гласуваме като в Европа - с хартиени бюлетини, а не като в Третия свят - с машини.

Соня Колтуклиева:

Призовах колегите от Инициативния комитет за връщане на смесеното гласуване - с машини и хартиени бюлетини, да се обърнем към Главния прокурор - да се извърши проверка по твърдението на народния представител от БСП Георги Свиленски, че съпредседателят на “Продължаваме промяната” и бивш премиер Кирил Петков е предложил на БСП: ако оттеглят законопроекта за връщане на хартиената бюлетина, да им даде кодовете за машините.

Това е най-големият политически скандал в България, откакто на сцената се появи “братството на почтените”.
Не бива да се оставя супер-скандалното разкритие да потъне в блатото от всекидневни парламентарни разправии.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и .... Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и ....
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК