МРЕЖАТА НЕ СПИРА ДА ГЪРМИ: Ще закрие ли Макрон Олимпиадата по прашки (ВИДЕО)

Акценти

МРЕЖАТА НЕ СПИРА ДА ГЪРМИ: Ще закрие ли Макрон Олимпиадата по прашки (ВИДЕО)

306730
на 29.07.2024
МРЕЖАТА НЕ СПИРА ДА ГЪРМИ: Ще закрие ли Макрон Олимпиадата по прашки (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Социалните мрежи не спират да гърмят с коментари заради розовите естетически перверзии от откриването на олимпийските игри в петък.

препоръчано

Приятели, вярно ли е, че Макрон по прашки ще пее песни на Азис при церемонията за закриването на олимпиадата? Изглежда ми логично.
От Макрон и без това нищо не става. Може поне да опита нещо ново.

Това пише на стената си във Фейсбук политическият наблюдател Ивелин Николов. 

Бившият червен депутат Стоян Мирчев пък е още по-краен:

Дано Олимпиадата във Франция не свършва никога. Не за друго, но много ме е страх от закриването.

Същевременно организаторите на олимпийскити игри в Париж 2024 се извиниха днес на католици и други християнски групи, разгневени от сцената по време на церемонията по откриването на най-високия спортен форум, която пародира произведението на Леонардо да Винчи "Тайната вечеря", пише 24 часа.

Сегментът, който пресъздава библейската сцена на Исус Христос и неговите апостоли, споделящи последното хранене преди разпятието, включва драг кралици, транссексуален модел и гола певица, гримирана като гръцкия бог на виното Дионис, и предизвика бурна реакция от Католическата църква.

„Ясно е, че никога не е имало намерение да се покаже неуважение към която и да е религиозна група. Церемонията по откриването се опита да отпразнува толерантността на общността. Вярваме, че тази амбиция беше постигната. Ако хората са се обидили, наистина съжаляваме", каза говорителят на Париж 2024 Ан Декамп на пресконференция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК