Мрежата се смее на Атанас Атанасов за тази СНИМКА от протеста

Епицентър

Мрежата се смее на Атанас Атанасов за тази СНИМКА от протеста

193983
на 03.12.2022
Мрежата се смее на Атанас Атанасов за тази СНИМКА от протеста
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов даде поводи за шеги и закачи в социалните мрежи след снощния протест пред парламента срещу връщането на хартиената бюлетина.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Припомняме, че депутатите от "Продължаваме промяната" и "Демократична България" излязоха на площада, за да подкрепят недоволните. Организаторите от "Правосъдие за всеки" бяха подготвили специален подиум за ораторите - три вертикално наредени палета. На импровизираната сцена освен ген. Атанасов се качи и Кирил Петков. 

Ето и част от забавните коментари по адрес на съпредседателя на "Демоктратична България"

Стефан Ташев:

Какъв водач, народен трибун, който пали масите с речите си...Ако имахме повече хора като него, България щеше да е друга...



Недялко Недялков:

Протестът се извиси.


Ивелин Николов:

Началото на този парламент ме зарадва с това, че след избора на зам.-председателите, не сложиха Атанасов в края... Щото няколко пъти му направиха този номер.

Тъкмо си помислих, че има справедливост за бай Атанас... И попадам на тази снимка от днешния протест. ПП, ДБ, вие нали претендирате да сте либерали и демократи? Какво ви е направил човекът!?
 

Соня Колтуклиева:

Гледайки включванията на БТВ, Нова и БНТ от мижавия протест на ПП и ДБ до парламента, знаете ли какво се присетих?! За рехавия протест на 19 февруари 2013 г., когато репортерите гонеха единиците протестиращи, за да превърнат разходката по жълтите павета в голям митинг и да убедят зрителите, че има страшна съпротива срещу правителството на Бойко Борисов.

Преувеличенията на медийния слугинаж.

В българската политика има някои хора, които много обичат да чуват собствения си глас. 

Александър Урумов:

ДеБъ с цялата си мощ в лицето на г-н Атанасов.

Историята се повтаря - но вторият път като фарс.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК