МРЕЖАТА СЕ ТРЕСЕ: Делян Добрев с КУЛТОВА ЗАКАЧКА съм "любимците" си от "Промяната" (СНИМКИ/ВИДЕО) 

Епицентър

МРЕЖАТА СЕ ТРЕСЕ: Делян Добрев с КУЛТОВА ЗАКАЧКА съм "любимците" си от "Промяната" (СНИМКИ/ВИДЕО) 

193673
преди 5 часа
МРЕЖАТА СЕ ТРЕСЕ: Делян Добрев с КУЛТОВА ЗАКАЧКА съм любимците си от Промяната (СНИМКИ/ВИДЕО) 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Делян Добрев приложи хапливото си чувство за хумор спрямо предизборната акция на "Продължаваме промяната" да раздават дръвчета в саксия по време на кампанията.

препоръчано

"Дръвчета нямаме, но имаме топки", заяви във фейсбука си Добрев, където позира с рекламни топки на ГЕРБ, раздавани на шатрата на партията край НДК през миналата седмица. 

Закачката на Добрев е намек към "любимците" му от "Промяната", който потребителите с чувство за хумор в социалната мрежа веднага разбраха. 

"Кирчо с туя и политик с топки", коментира и "Армията на Добрев" към колаж на съпредседателя на ПП Петков и острието на ГЕРБ. 

Акцията с дръвчетата идва само месец, след като кметът на ППДБ - Васил Терзиев, нареди да бъдат изсечени 39 седемдесегодишни дървета на столичната ул. "Опълченска", с което предизвика протести и масово негодувания сред столичани. 

"Вместо да харчим пари за брошури, запалки и химикалки, ще подаряваме фиданки при нашите палатки. На тези седми избори, нека поне засадим 50 000 дръвчета заедно с нашите избиратели", агитира неотдавна от фейсбука си Кирил Петков. 

"Да декларираш, че си щял да садиш тези дръвчета, докато си откриваш предизборната кампания, а си поканил за гост спонсора на партията си Терзиев, който изсече 70-годишни дървета и стотици фиданки изсъхнаха в парковете на София това лято - сигурен съм, че си има диагноза за състоянието на ПП-тата!", изсмя се на кампанията на харвардите и общинският съветник на ГЕРБ Антон Хекимян в социалната мрежа.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК