Мрежата скърби за загиналата в Царево Даниела Йорданова: Прощавай, докторке!

Региони

Мрежата скърби за загиналата в Царево Даниела Йорданова: Прощавай, докторке!

20778
на 07.09.2023
Мрежата скърби за загиналата в Царево Даниела Йорданова: Прощавай, докторке!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вълна от скръб и съпричастност заля социалните мрежи след като стана ясно, че сред четирите жертви на потопа в Царево са майка и дъщеря - председателят на Районния съд Мария Москова и дъщеря й - ветеринарният лекар д-р Даниела Йорданова.

препоръчано

"Преди няколко години в Царево се роди малка ветеринарна клиника - много чиста, добре оборудвана и с изключително приветлива докторка.
Постепенно всички започнаха да водят животинките си там, а тя - винаги усмихната, спокойна и с много много любов към животните и уважение към стопаните им.
Приемеше да поддържа при себе си картоните на питомците, за да може на нас, клиентите , да ни е по-лесно.
Веднаж видях, че храни и бездомни кучета, които някой беше зарязал, а тя им даваше всеки ден храна, която готвеше и вареше от къщи.
Това момиче днес вече го няма.Беше на 33.
Вчера е загинало на мостче, над малката рекичка в Царево. Мостче, което скоро е било "укрепено" от близки до кмета фирми и за което се говори че е било подкопано само преди няколко месеца, за да се извади необходимия за друг царевски обществен строеж пясък.
Щото такива материали фирмите, близки до кмета, не купуват а вземат от Природата - в случая изпод мостчето.
Прощавай докторке! Прощавай, златно момиче!”, сподели Диана Дамянова.

А Ива Дойчинова написа: "Това прекрасно момиче - д-р Даниела Йорданова е ветеринарката на Царево. Имахме среща с нея това лято по повод Прим. Препоръчаха ни я като много добър лекар и човек. Такава е, такава беше. Според кмета на Царево Георги Лапчев - това е четвъртото тяло, изплувало в морето. Джипът, в който са пътували с майка й, съдия Мария Москова, е бил отнесен от приливната вълна в дерето и после в морето. Страдам с цяло Царево, страдам за жертвите, очите на това момиче още ме гледат. Моля се да няма повече".

Думи на скръб за загиналата д-р Даниела Йорданова изказа пред Би Ти Ви Димитър Кенаров. Преди около месец тя се погрижила за кучето му.

„Беше изключителен професионалист, любезна и внимателна, с прекрасно оборудван кабинет“, добави журналистът.

Според него тя и майка ѝ са се връщали във ветеринарния кабинет, за да спасят, оставени там на лечение домашни животни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК