Мрежата спука Денков от бъзици: Защо е затворена София и има задръствания? Ники иска да тича (СНИМКИ)

Епицентър

Мрежата спука Денков от бъзици: Защо е затворена София и има задръствания? Ники иска да тича (СНИМКИ)

128411
преди 4 часа
Мрежата спука Денков от бъзици: Защо е затворена София и има задръствания? Ники иска да тича (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият премиер Николай Денков стана обект на шеги и закачки в социалната мрежа, след като реши да се пусне на Софийския маратон днес. 

препоръчано

"Каузата за България е маратон. Трябва да поддържаме форма", написа самият той към няколко снимки, увековечили за поколенията академика о същи гащета сред останалите участници в състезанието.

Заради 41-вото издание на най-мащабното спортно събитие на София, в което се включиха рекордните 6500 участници, в града бе въведена реогранизация на движението из редица булеварди и улици не само в центъра, но и в периферията.

В социалните мрежи се появиха и снимки от негодуващи софиянци от образувалите се в почивния ден задръствания, някои от които по-изнервящи и от обичайните делнични трафици по вина на Васил Терзиев и Борис Бонев.

Това провокира и народното творчество. Колажи като този долу вече обикалят социалната мрежа. "Защо е затворена София и има невероятни задръствания?", питат авторите. И отговорят: "Ники иска да тича".

Така бившият премиер се сдоби и с още едно прозвище, освен вече наложилото се "Ники трябва да пътува". То тръгна покрай драмите кой да оглави Външно министрество около неосъществената ротация. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК