МРЪСНА ИГРА! Кулагин с брутални обиди срещу Божана: Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби

Животът днес

МРЪСНА ИГРА! Кулагин с брутални обиди срещу Божана: Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби

48699
на 12.10.2018
МРЪСНА ИГРА! Кулагин с брутални обиди срещу Божана: Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби
Автор:   ПИК

С напредването на играта, съквартирантите в къщата в Нови хан започнаха да залагат и показват своите стратегии за краен успех във формата. Топ фурията в кухнята Божана откровено се цели във финала. Неин основен съперник, разбира се, е вечното задно колело Валентин Кулагин.

препоръчано

Гримьорът се опита да спечели на своя страна фитнес инструктора Ричард от Мадан, като откровено се застъпи за фъфлещия напомпан младеж от Родопите. „Тръгвам си от Къщата, ако Божана остане за сметка на Ричи“, изписка Кулагин. И естествено се възползва от ситуацията, за да атакува Божана.

„Пееш супер фалшиво, унищожаваш хубавата песен, Бо. Наистина си пила повече и стига си пила вече“, нападна я той, докато почерпената готвачка се опитваше да припява песен на „Щурците“ с откровен намек към сексуалната му ориентация „ти да минеш на другия бряг“.

„Ще те смачкаш на финала“, закани му се Божана.

„Сложи си гърди в сутиена. Може ли да се излагаш и да си показваш гърдите в национален ефир? Може ли така да се държи? Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби“, цинично ѝ се присмя той.

„Мило, дай да те пратя при моите доктори, аз ще поема разноските. В понеделник летиш като Папи Ханс, готвачката!“, продължи с бруталните гаври по адрес на Божана Кулагин.

В спора се намеси и Лора Караджова, но това само озлоби гримьора, който я засипа с един куп хули: „Имаш травеститско мъжко лице, ало дъртото Гери-Никол“.

В крайна сметката страстите бяха някак укротени, но бруталните обиди и гаври от страна на гримьора, няма как да останат забравени и напрежението в къщата ще продължи да расте с всяка минута.

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2 САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това