МРЪСНИ НОМЕРА: Депутатът рейнджър от "Величие" Дарин Георгиев остана без джип заради Ивелин Михайлов

Акценти

МРЪСНИ НОМЕРА: Депутатът рейнджър от "Величие" Дарин Георгиев остана без джип заради Ивелин Михайлов

344002
на 10.07.2024
МРЪСНИ НОМЕРА: Депутатът рейнджър от Величие Дарин Георгиев остана без джип заради Ивелин Михайлов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от разпадналата се партия "Величие" Дарин Георгиев остана без джип, след като Ивелин Михайлов нареди да му върне служебно возило, научи ПИК.

препоръчано

Джипът бил от служебния автопарк на Исторически парк, но уговорката между двамата била Михайлов да прехвърли лизинта на Георгиев и той да продължи да го изплаща.

По-рано днес бившият рейнджър е пътувал до варненското село Неофит Рилски, за да върне джипа на Михайлов.

"Току-що му го върнах. Аз не обичам да карам служебни коли. Затова се бяхме разбрали да ми прехвърли лизинга, за да си гледам колата като моя. Не искам служебна кола, на която да ми се държи сметка, ако нещо се счупи. Карах джипа около месец-два.

Когато стигнахме до парламента, му припомних да прехвърлим лизинга, за да мога да си впиша колата, да я декларирам и т.н. А той ме прехвърли към едно от момчетата в парка, Бисер, за да ми оформи документите. Чаках го една седмица. И ми се обадиха да ми кажат, че Ивелин е каза да освободя стаята в Неофит Рилски и да върна джипа. Добре, щом така е казал", коментира Дарин Георгиев в телефонен разговор със Соня Колтуклиева.

Естествено, депутатът не е останал съвсем без превозно средство, тъй като има няколко лични автомобила. Уговорката му с Михайлов била да му плати сумата по лизинга на джипа до този момент, като продължи да го изплаща занапред.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК