Мултимилионер и собственик на Biogroup биолаборатории открит мъртъв в Париж

СВЕТЪТ ДНЕС

Мултимилионер и собственик на Biogroup биолаборатории открит мъртъв в Париж

17695
на 25.06.2022
Мултимилионер и собственик на Biogroup биолаборатории открит мъртъв в Париж
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Тялото на френския мултимилионер Стефан Еймер бе открито в Париж", предаде АФП.

препоръчано

Според полицията във френската столица собственикът на верига биолаборатории е сложил край на живота си.

"Тялото на покойния бе намерено край хотел на 22 юни. При последвалите  действия бе открито предсмъртно писмо. В него той е заявил, че е имал скандал със съпругата си", заяви говорител на силите за сигурност.

52-годишният Еймер владееше веригата от лаборатории за биологични изследвания Biogroup. Той през миналата година бе поставен на 167-о място сред най-богатите хора във Франция. Тогава състоянието му бе оценено на 600 милиона евро, добави медията.

"За Biogroup работят около 11 000 души. Комнапитята има над 15 000 лаборатории във Франция, Белгия, Великобритания, Испания, Португалия, Швейцария и Люксембург. Фирмата отбеляза ръст на печалбите по време на световната коронавирусна пандемия", отбеляза АФП.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК