Вход
София
Времето в София 11 o C

Мусака с риба

Мусака с риба

на 23.10.2013
4017
0
Мусака с риба
Автор: ПИК
23.10.2013
0
4017

Продукти: 1 средна глава целина, 1 средно голям картоф, 1 морков, 1 стрък праз, около 100 г пушена риба без кости (използва се и сьомга), копър, шарен пипер, масло. За заливка: 2 яйца, 200 мл прясно мляко или сметана.

Приготовление: Кореноплодните се обелват и нарязват на кубчета. Пускат се за 6-7 минути във вряща подсолена вода. Отцеждат се и се смесват с накъсаната на парчета риба. Добавят се шарен пипер, копър и още сол ако е нужно. Разбърква се и слагат няколко кубчета масло, мляко за заливката, а в може и сметана. Полива се със заливката и се изпича на 200 градуса за около 30-40 минути , до зачервяване.

Сподели:
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8269
архив

Между пациенти:

- Защо избяга от операционната?

- Защото сестрата все повтаряше: „Не бойте се, операцията на апандисита е много лека...”.

- Е, и?

- Да, ама тя казваше това на хирурга.

няма нови новини
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
сега
3141
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов доволен от визитата си в Йордания: За няколко часа свършихме работа за три дни (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за понеделник - ето как започва новата седмица за зодиите
x