ГОРЕЩО
Зафиров: За момента няма причина "БСП-ОЛ" да преосмисли участието си в управлението
Публикуваха новия проектобюджет за 2026 г. - eто основните му параметри
Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО)
ОСТАВА ОБЛАЧНО! Вали в планините, в Централна и Западна България. Над Странджа гърми (КАРТИ)
МВР да осигури свита за водача на бунта Мирчев, а за гостите на ококорения протест - Черепа и Бобокови, ВИП-зона с масички, напитки, топли завивки и газово отопление
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 1 средна глава целина, 1 средно голям картоф, 1 морков, 1 стрък праз, около 100 г пушена риба без кости (използва се и сьомга), копър, шарен пипер, масло. За заливка: 2 яйца, 200 мл прясно мляко или сметана.
препоръчано
Приготовление: Кореноплодните се обелват и нарязват на кубчета. Пускат се за 6-7 минути във вряща подсолена вода. Отцеждат се и се смесват с накъсаната на парчета риба. Добавят се шарен пипер, копър и още сол ако е нужно. Разбърква се и слагат няколко кубчета масло, мляко за заливката, а в може и сметана. Полива се със заливката и се изпича на 200 градуса за около 30-40 минути , до зачервяване.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1279743
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
302147
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
270488
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
107480
на 26.04.2021


