Вход
София
Времето в София 0 o C

Мусака с риба

Мусака с риба

на 23.10.2013
4171
0
Мусака с риба
Автор: ПИК
23.10.2013
0
4171

Продукти: 1 средна глава целина, 1 средно голям картоф, 1 морков, 1 стрък праз, около 100 г пушена риба без кости (използва се и сьомга), копър, шарен пипер, масло. За заливка: 2 яйца, 200 мл прясно мляко или сметана.

Приготовление: Кореноплодните се обелват и нарязват на кубчета. Пускат се за 6-7 минути във вряща подсолена вода. Отцеждат се и се смесват с накъсаната на парчета риба. Добавят се шарен пипер, копър и още сол ако е нужно. Разбърква се и слагат няколко кубчета масло, мляко за заливката, а в може и сметана. Полива се със заливката и се изпича на 200 градуса за около 30-40 минути , до зачервяване.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас кой от изброените лидери на отделните власти работи най-добре?
Общо гласували: 12632
архив

Разговор между поетеса и писател. Писателят: – Мъжете сме по-висши от жените, доказателството е в това, че Бог е създал първо мъжа. Поетесата: – Да, и аз винаги първо пиша на чернова...

няма нови новини
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
сега
3172
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов от Брюксел: Въпреки умората, продължаваме да работим в пълна кондиция
x
РАЗКРИХА: Старостта е болест, която се лекува
x