Вход
София
Времето в София 3 o C

Мъжете, които трябва да избягвате на всяка цена

Мъжете, които трябва да избягвате на всяка цена

на 25.09.2020
11353
0
Мъжете, които трябва да избягвате на всяка цена
Автор: ПИК
25.09.2020
0
11353

Излизането по срещи не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Към него трябва да подхождате с голямо внимание и то не само за визията и поведението си. Трябва бързо да съумеете да „прочитате“ мъжа срещу вас, за да не си губите времето и да не попаднете на някой психопат, с който връзката ви да е обречена от самото начало.

Г-н Само на думи

Той обича да говори, да се хвали, да обещава, но накрая не прави нищо по въпроса. От връщане на обаждане, до правене на резервации или сменяне на обикновена крушка, този господинчо е напълно безполезен, тъй като на нефо не може да се разчита. Ще го познаете веднага – говори постоянно за себе си и способностите си.

Г-н Обърканият

Този екземпляр няма идея какво прави. Живее без посока, ден за дена, което го прави напълно неперспективен и несигурен и към вас. Един ден ще ви харесва, един ден не, ще трябва да се грижите и да го насочвате като учителка, защото той никога няма идея за нищо. С такъв човек няма да имате усещане за сигурност и за ден.

Ще го познаете още в първите изречения – той ту казва едно, после се отмята и не пропуска да обясни как харесва безгрижния си живот и как не иска да се натоварва с мисли за бъдещето.

Г-н Призрак

Един ден е наличен, след това изчезва безследно за дни. После пак се появява и вашите емоции и мисли са объркани напълно. Ако го попитате какво става и къде се е загубил, ще ви отговори, че си измисляте и че си е тук и няма нищо ненормално в това да изчезва така периодично.

Това също го прави ненадежден за връзка, така че не си губете времето излишно с такъв човек. Уви, той няма да разкрие същността си веднага, но още първия месец по неговите изчезвания ще можете да го „диагностицирате“.

Г-н Шовинист и Контрол фрийк

Той става агресивен при всяко разминаване на мненията ви или когато пожелаете нещо да стане по вашия начин. Вероятно ще ви атакува с думи, които ще ви обидят и ще ви наранят и ще се почувствате, сякаш правите всичко погрешно.

Не попадайте в капана на този тип мъже. За да разберете дали излизате с такъв, се опитайте неколкократно да го провокирате с определени въпроси и изказвания и вижте как ще реагира.

Г-м Мистериозен

Мистериозното винаги е интересно, но и то си има граници. Ако човекът срещу вас така и не ви допусне до себе си и неговите думи и поведение ви карат да се сте в омагьосан кръг от въпроси, то вие няма как да бъдете сигурни в него и отношенията ви.

Ще разпознаете този тип мъже по начина, по който уклончиво отговарят на въпросите си или направо ги пренебрегват.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33030
архив

Виждайки падаща звезда, водопроводчикът Грую не можа да формулира ясно желанието си, поради което получи петлитрова руса бутилка ракия с големи гърди…

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
5 животни, за които не бихте си помислили, че са опасни
x