Мъже, представящи се за Брад Пит, измъкнаха над 300 000 евро от влюбени жени в Испания

Европа

Мъже, представящи се за Брад Пит, измъкнаха над 300 000 евро от влюбени жени в Испания

9559
преди 5 часа
Мъже, представящи се за Брад Пит, измъкнаха над 300 000 евро от влюбени жени в Испания
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди малко повече от година нашумя случаят с изкусителния, но и лъжлив Брад Пит, който измами със 170 000 евро жена от Гранада. Сега станаха известни случаите на още две жени, "ужилени" още по-тежко - с 325 000 евро.

препоръчано

Гражданската гвардия проведе мащабна операция, при която е арестувала организаторите на схемата, както и няколко сътрудници, които са помогнали за прането на откраднатите пари. Жертвите, внимателно подбрани чрез профилите им в социалните мрежи, вярвали, че имат онлайн връзка с холивудската звезда и не се поколебали да инвестират големи суми пари в предполагаемите му проекти.

При операцията, проведена в Алмерия, Малага, Виская, Барселона, Гранада, Мадрид, Уелва и Севиля, полицията е успяла да възстанови 85 000 евро, взети с измама от жертвите.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК