Мъже слагат токчета срещу насилието над жени

ХИТ ГАЛЕРИЯ

Мъже слагат токчета срещу насилието над жени

8736
на 08.03.2013
Мъже слагат токчета срещу насилието над жени
Мъж ще обуят обувки на токчета, за да протестират срещу насилието над жени. Това ще стане утре в София и се прави за първи път в България, обясниха организаторите от БЧК, Българския Хелзингски комитет и Фондация "Ресурсен център – Билитис". Демострацията е част от международната инициатива "Извърви километър в нейните обувки". "Извърви километър в нейните обувки" /"Walk a mile in her shoes"/ е международна инициатива, започнала през 2001 г. На тези демонстрации мъже, обути в женски обувки, привличат медийното и общественото внимание върху насилието над жени, изнасилванията и сексуалния тормоз. Десетки хиляди мъже по света са участвали в шествията до момента. На 9 март, ден след Международния ден на жената, "Извърви километър в нейните обувки" тръгва в 12 ч. от "Аптека" (кръстовището на булевардите "Витоша" и "Патриарх Евтимий" в София).
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК