Мъж бере душа след тежка катастрофа в Добрич

ЧАС ПИК

Мъж бере душа след тежка катастрофа в Добрич

4264
на 01.06.2015
Мъж бере душа след тежка катастрофа в Добрич
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 63-годишен пешеходец е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешите работи в Добрич, предаде агенция "Фокус".

препоръчано

Инцидентът е станал днес, около 06:50 часа, когато е получено съобщение за възникнало ПТП в град Добрич по главен път II-97 на кръгово кръстовище за град Балчик. На място е установено, че водач на товарен автомобил „Ивеко” със софийска регистрация, управляван от 42-годишен мъж с инициали Н.С. от град Варна при навлизане в кръговото кръстовище удря движещия се по път с предимство лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 52-годишната Х.С. от град Добрич.

Вследствие на удара, товарния автомобил се отклонява от траекторията си и удря последователно указателна табела и пешеходец бутащ велосипед по пътното платно. От настъпилото ПТП е пострадал 63-годишият пешеходец с инициали М.К. от град Добрич, който е транспортиран и настанен в Многопродилната болница за активно лечение в Добрич с черепно мозъчна травма, хематом на мозъка, с опасност за живота. На двамата водачи на МПС е взета кръвна проба за изследване по надлежния ред. 

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо Районно управление „Полиция”-Добрич. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК