Мъж, жена и три малки деца са наръган при атака с нож в Дъбрин

Европа

Мъж, жена и три малки деца са наръган при атака с нож в Дъбрин

12282
на 23.11.2023
Мъж, жена и три малки деца са наръган при атака с нож в Дъбрин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима души, включително три деца, са били откарани в болница след тежък инцидент в Дъблин, съобщи ирландската полиция, цитирана от Би Би Си.

препоръчано

Инцидентът е станал малко след 13:40 часа местно време на Parnell Square East, недалеч от една от най-оживените улици в града O'Connell Street.

Ирландският телевизионен оператор RTÉ съобщи, че се предполага, че нараняванията са вследствие на нападение с нож. Пострадалите са мъж, жена и три малки деца.

Едно от децата и жената са настанени за лечение със сериозни наранявания.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК