Мъж загина при катастрофа във Варна, има опасност за живота на дете

Инциденти

Мъж загина при катастрофа във Варна, има опасност за живота на дете

15598
на 25.06.2024
Мъж загина при катастрофа във Варна, има опасност за живота на дете
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на 47 години е загинал при катастрофа във Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в крайморския град.

препоръчано

Инцидентът е станал снощи на пътя за квартал „Виница“. Според първоначалните данни 23-годишна варненка, управлявала лек автомобил, предприела обратен завой на забранен участък от пътя, без да пропусне движещия се в насрещната лента мотоциклет.
В резултат на това се е стигнало до сблъсък, при който мотоциклетистът е загинал. Детето, с което е пътувал, е настанено в реанимация на болницата "Св. Анна" с множество травми, като за живота му има опасност. От болницата казаха днес за БТА, че няма промяна в състоянието му.

Пробите за наличие на алкохол и наркотични вещества на водачката на лекия автомобил са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК