Мъж застреля питбул, след като нападна домашното му куче

Крими

Мъж застреля питбул, след като нападна домашното му куче

10059
на 25.01.2023
Мъж застреля питбул, след като нападна домашното му куче
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Досъдебно производство за проявена жестокост към гръбначно животно е образувано в Районното управление в Силистра, съобщават от Областната дирекция на МВР. Сигнал за простреляно куче, което по първоначални данни е от породата питбул, е получен вчера на тел.112.

препоръчано

Дежурна оперативна група е посетила адреса в село Голеш, където е установен трупът на животното с рана от огнестрелно оръжие. Извършен е оглед, назначени са ветеринарномедицинска и балистична експертизи. Според информацията към момента, питбулът е прострелян със законно притежавано ловно оръжие от 40-годишен мъж, след като нападнал в двора на имота му домашното му куче. По данни на свидетели, преди това питбулът е нападнал и умъртвил други две безстопанствени кучета в селото. Заради допускането на свободното му придвижване, преди време на собственика е бил съставен протокол за полицейско предупреждение. Случаят се разследва. 

свързани новини

По данни на полицията в Силистра това е второто досъдебно производство за проявена жестокост към гръбначно животно от началото на годината, докато подобните случаи през цялата минала година са три.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК