Мъж нападна жена зад волана, разби прозорец на колата ѝ

ЧАС ПИК

Мъж нападна жена зад волана, разби прозорец на колата ѝ

29940
на 28.11.2023
Мъж нападна жена зад волана, разби прозорец на колата ѝ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена била нападната от непознат мъж, докато била в автомобила си. Това е станало на бул. „Акад. Ив. Гешов” в събота вечер. Мъжът счупил с юмрук страничното огледало и цялото стъкло на шофьорската врата.

препоръчано

Ваклинова е с наранявания по лицето и ръцете. По думите ѝ до случката се е стигнало след засичане по невнимание от нейна страна. Ваклинова пътувала от бул. „България” в посока Медицинска академия.

В един момент друг автомобил започва нарочно да я засича, докато я принуди да спре. „Човекът слезе от колата и тръгна агресивно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този момент осъзнах, че вероятно не съм го видяла заради метеорологичните условия и съм го засякла.

Свалих си малко стъклото, започнах да му се извинявам, но той ми счупи прозореца и страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето. Той се качи на колата и си тръгна. Много се уплаших”, разказа Ваклинова пред NOVA. Тя се обадила на телефон 112. На място дошла и линейка, която промила раните на жената. Тя е дала показания. Мъжът е задържан още на следващия ден за 24 часа, след което мярката е удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно производство. Материалите ще бъдат изпратени на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК