Мъж на 60 години загина при катастрофа край Силистра

Инциденти

Мъж на 60 години загина при катастрофа край Силистра

13656
на 28.08.2023
Мъж на 60 години загина при катастрофа край Силистра
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на 60 години е починал след пътнотранспортно произшествие, станало днес около обяд в района на Асфалтовата база край Силистра. Това съобщават от Областната дирекция на МВР.

препоръчано

Той се ударил с автомобила си челно в друг автомобил, откаран е в болницата в крайдунавския град, където по-късно е починал.

Образувано е досъдебно производство.

Статистиката показва, че през юли на територията на Силистренска област са настъпили 24 пътнотранспортни пътешествия, шест от които тежки.

При инцидентите няма загинали, ранени са 12 души. Причината за всички катастрофи през юли в Силистренско е шофиране с несъобразена скорост.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК: Доведоха Ибрямов с белезници в съда! Гледат мярката му при закрити врата заради секретна информация (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК