Мъж откри гранати "бухалки" на тавана си

Региони

Мъж откри гранати "бухалки" на тавана си

17944
на 17.12.2013
Мъж откри гранати бухалки на тавана си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж от село Комощица откри случайно 2 гранати тип "бухалки" на тавана си, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. 

препоръчано

Той се качил на тавана да види кой тропа нощем над спалнята му. Видял, че това са белки, които си направили там леговище. Гонейки животинките, се натъкнал на двете гранати. Вероятно са останали от дядо му, който служил в армията, обяснил днешният стопанин на къщата.

За боеприпасите пристигна екип по обезвреждането им и ги взриви в местност край селото. Взривът бе оглушителен и хората се изплашиха какво става.

Гранатите са немски и са от времето на Втората световна война, обясниха спецовете, пише standartnews.com

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК