Мъж припадна миг след като получи ваксина срещу COVID-19 (ВИДЕО)

ВИДЕО

Мъж припадна миг след като получи ваксина срещу COVID-19 (ВИДЕО)

18329
на 10.06.2021
Мъж припадна миг след като получи ваксина срещу COVID-19 (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Мъж от Бразилия припадна по време на ваксинация срещу новия коронавирус.

препоръчано

Неприятният случай е от 3-ти юни от Сао Паоло, когато пациентът е трябвало да получи първа доза от ваксината. Сцената, която е запечатана на видео, придобива световна популярност за отрицателно време, тъй като преди самата манипулация се вижда колко изнервен и притеснен е мъжът.

В момента, в който ваксината му е поставена, неочаквано за присъстващите той припада. В суматохата около него веднага се струпват почти всички медицински лица в залата, за да му окажат помощ. Когато идва в съзнание, той признава, че страда от трепанофобия, или това е страхът от игли.

Приятелят ми дойде да си постави ваксина на "АстраЗенека" срещу COVID-19 и реших да направя видео. Истината е, че той изпитва огромен страх от игли и инжекции. Беше толкова изнервен и уплашен, че изобщо не разбра, че го записвам на камера, сподели по-късно пред местни медии придружителят му, заснел видеото.

Сподели:
Бомба x
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това