Мъж причини катастрофа и удари разследващ с лопата

ЧАС ПИК

Мъж причини катастрофа и удари разследващ с лопата

7476
на 12.02.2014
Мъж причини катастрофа и удари разследващ с лопата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж причини катастрофа и удари младши автоконтрольор с лопата в Русе, съобщи ruse-news.com.

препоръчано

На кръстовището на бул. „Липник" с ул. „Иван Ведър" лек автомобил „Мерцедес", управляван от неизвестен водач, блъснал отзад изчакващия зелено на светофара лек автомобил „Хонда". При инцидента са пострадали двама пътници в „Хондата", а водачът на „Мерцедес"-а избягал от местопроизшествието.

При разследване на инцидента в района на Хаджигеновата чешма бил намерен изоставен автомобил „Мерцедес". Той имал явни следи от удар по предницата му. Докато чакали разследващите длъжностни лица, дошъл видимо почерпеният О.А., който носел лопата със себе си. Той заявил, че автомобилът е негов, но го бил дал на позната да го ползва. Поискал да влезе в автомобила и след като младши автоконтрольорът, който охранявал колата се опитал да му попречи, го ударил с лопатата.

О.А. бил задържан, а направената по-късно дактилоскопска експертиза установила по волана следи единствено от О.А., което доказва, че той е управлявал последен автомобила.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК