Мъж простреля свой съселянин с ловна пушка

Крими

Мъж простреля свой съселянин с ловна пушка

5812
на 05.10.2021
Мъж простреля свой съселянин с ловна пушка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Жител на вълчидолското село Генерал Колево е задържан, след като простреля свой съселянин с ловна пушка, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Варна.

препоръчано

Драмата се разиграла в понеделник следобед, когато между двамата лумнал скандал. Стрелецът извадил законно притежаваното огнестрелно оръжие и гръмнал опонента си. Пострадалият 39-годишен мъж бил откаран в болница с разкъсно-контузни рани и фрактура. Няма опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство, а работата по изясняването на всички обстоятелства по инцидента продължава под наблюдението на прокуратурата, допълниха от полицията.     

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
ПИК TV! БСП иска спиране на преговорите с Украйна за продажбата на реакторите от Белене (ВИДЕО) ПИК TV! БСП иска спиране на преговорите с Украйна за продажбата на реакторите от "Белене" (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК