Мъж се опита да подкупи полицаи със 100 евро, за да помогне на приятел

Крими

Мъж се опита да подкупи полицаи със 100 евро, за да помогне на приятел

16391
на 29.07.2024
Мъж се опита да подкупи полицаи със 100 евро, за да помогне на приятел
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж се опита да подкупи полицаи със 100 евро, за да помогне на своя приятел, който е хванат да шофира с положителен тест за алкохол, съобщиха от МВР-Варна.

препоръчано

От там уточняват, че вчера, около 10 часа в кв. Аспарухово, служителите на реда спрели за проверка лек автомобил. Силната миризма на алкохол, носеща се от купето на автомобила, накарала полицаите да изпробват водача за употреба на спиртни напитки. Тестът отчел над 2 промила алкохол, а неговия спътник, за да избегне наказание на приятеля си, извадил две банкноти от по 50 евро и се опитал да ги даде на униформените.

По случая са образувани две производства – бързо за наличие на алкохол в издишания въздух и досъдебно – за опит на подкуп на длъжностно лице.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК