МЪКА: Звездата от "Мастър шеф" Силвена Роу страда неудържимо

Папараци

МЪКА: Звездата от "Мастър шеф" Силвена Роу страда неудържимо

151213
на 21.09.2020
МЪКА: Звездата от Мастър шеф Силвена Роу страда неудържимо
Автор:   ПИК

Желязната дама от "Мастър шеф” Силвена Роу стана баба преди месец и половина, но все още не е виждала на живо своето първородно внуче.

препоръчано

Бебето е момиченце и е проплакало за първи път на 11 август. До ден днешен обаче звездната му родственица го познава единствено от снимките и клипчетата, които таткото й изпраща през интернет, пише "Хот Арена".

Малката внучка на Силвена Роу носи интересното име Иззела. Тя живее във Великобритания заедно със своите родители, а щастливата баба поне засега остава в Дубай, за да държи под око своите два ресторанта в емирството.

Топ кулинарката е била в Англия месец преди да се роди бебето, разказва на ухо столичен ежеседмичник. Това става ясно от нейни включвания на живо в социалните мрежи през юли, в които самата тя обяснява, че се е прибрала в Лондон.

Явно обаче това нейно посещение на Острова е било последвано от завръщане в емирството и до днес звездата не е имала възможност да пътува обратно за Англия, за да се запознае на живо с новороденото си внуче. Засега следи развитието му само от разстояние.

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това