МЪЛНИЯ: Атентат срещу Тръмп, стреляха в главата му с 6-7 куршума. От щаба му: Добре е, но е ранен! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Акценти

МЪЛНИЯ: Атентат срещу Тръмп, стреляха в главата му с 6-7 куршума. От щаба му: Добре е, но е ранен! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

247349
на 14.07.2024
МЪЛНИЯ: Атентат срещу Тръмп, стреляха в главата му с 6-7 куршума. От щаба му: Добре е, но е ранен! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Стрелба по време на митинг на Доналд Тръмп в Пенсилвания. Кандидатът за президент на Републиканската партия вдигна юмрук, докато беше ескортиран до автомобил от Сикрет сървис на САЩ, показват видеозаписи от събитието.

На видеото се вижда кръв по ухото му, а след това въоръжени служители на правоохранителните органи се виждат на покрива близо до сцената, на която е стоял Тръмп.

От предизборният щаб на Доналд Тръмп обявиха, че той е добре и в момента е на преглед в близка болница до мястото на стрелбата. От името на Тръмп те благодариха на агентите, които са му оказали незабавна помощ.

Чухме стрелба, след което хората от тълпата започнаха да крещят. Видяхме как агенти на Сикрет сървис незабавно да обграждат президента Тръмп. След това го отведоха към колата му, а той вдигна юмрук, което трябваше да даде знак, че е жив, предава репортер на ABC News, който присъства на митинга в град Милуоки.

Бившият президент Доналд Тръмп е в безопасност след инцидент на митинга му, според Антъни Гулиелми, началник на комуникациите на Тайните служби на САЩ, предаде CNN.

„Инцидент се случи вечерта на 13 юли на митинг на Тръмп в Пенсилвания. Тайните служби са взели защитни мерки и бившият президент е в безопасност. Сега това е активно разследване на Тайните служби и допълнителна информация ще бъде публикувана, когато е налична“, каза Гулиелми в изявление.

Президентът Байдън е информиран незабавно за случилото се.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК