МЪЛНИЯ В ПИК! Вместо да се среща с избиратели, Доган се скри в окупираната централа на ДПС (СНИМКИ)

Акценти

МЪЛНИЯ В ПИК! Вместо да се среща с избиратели, Доган се скри в окупираната централа на ДПС (СНИМКИ)

128096
преди 5 часа
МЪЛНИЯ В ПИК! Вместо да се среща с избиратели, Доган се скри в окупираната централа на ДПС (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ахмед Доган продължава да живее в сенките и всячески да избягва контакти с обикновени хора и симпатизанти, видя ПИК. Въпреки че преди началото на кампанията отцепниците от ДПС дадоха заявка, че Сокола ще говори и ще ходи на срещи с избиратели, седмица пред вота това така и не се случва.

препоръчано

Запознати са учудени, че Доган нито веднъж не посмя да се появи в Кърджали, където е водач на листата на Алианса за права и свободи, коалицията, сформирана между "Сбор" и "Земеделски народен съюз". Единствената публична проявя на Почетния до този момент беше по време на малоброен протест в триъгълника на властта в подкрепа на арестувания с белязани пари Джейхан Ибрямов.

Тогава, както екипите на ПИК забелязаха, Доган беше заведен за ръчичка до стълбите на Бившия партиен дом, където произнесе няколко думи на мегафона. 

Читатели на ПИК алармират, че Сокола продължава тайно да ходи в окупираната от отцепниците партийна централа на ДПС. И днес той е забелязан да пристига на бул. "Стамоблийски". Доган все още използва стария мерцедес S-класа, с който преди се придвижваше ортака му Гриша Ганчев. Освен с шофьор, Почетния пътува и с охранител, който старателно му отваря вратата.

На слизане пред окупираната централа Сокола беше посрещнат на крака от Джевдет Чакъров и един от пиарите на АПС.

Потъването на Доган вдън земя тревожи останалите му верни симпатизанти. Все повече от тях са на мнение, че Почетния отдавна е загубил качествата на лидер, а скришните разходки до партийната централа и категоричния отказ да се види на терен с избиратели са доказателство за това, категорични са политически експерти, вещи с процесите в ДПС.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО) ПИК TV! Ето го посланието на Бойко Борисов от Петрич (НА ЖИВО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК