МЪЛНИЯ В ПИК! Десислава Радева изхвърлила Иво Христов от президентството! Двамата не си говорели от месеци

Политика

МЪЛНИЯ В ПИК! Десислава Радева изхвърлила Иво Христов от президентството! Двамата не си говорели от месеци

128441
на 14.04.2019
МЪЛНИЯ В ПИК! Десислава Радева изхвърлила Иво Христов от президентството! Двамата не си говорели от месеци
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Съвсем лъснаха!

препоръчано

Корнелия дава четвъртото място в листата на Иво Христов. Но не оня Иво, с процентите, а Иво, дето пише речите на президента и се изживява като сив кардинал.

Видя се за кого работи "надпартийният" Румен Радев, видя се чии интереси е обслужвал през цялото време шефът на кабинета му. 

Радев е президентът на БСП, не на България. И по-скоро на крилото в БСП, което обслужва корпоративните цели на председателката - бившите тъмночервени ченгета от тетевенския Балкан, които оная вечер по партизански умуваха как да бутнат правителството...

Сензационата рокада обаче имала заден план. Източници на ПИК от "Позитано" разкриха, че самият Иво Христов до последно се е съпротивлявал да ходи евродепутат и да зарязва ключовата си роля в българската политика. Амбициите му били да става министър в евентуален служебен кабинет.

"Изработи го Десислава Радева. Това беше елегантен начин да го елиминира от президенството и от ролята му на ключов съветник. Двамата от месеци не си говореха", разкри пред ПИК виден депутат от левицата.

Според източника на ПИК Радева е отстранила Христов, както навремето е разкарала от "Дондуков" 2 и Елена Йончева.

"Деси и Иво бяха в тежки отношения и постоянно се дебнеха. Ревнуваха се кой да влияе повече на президента. Тя изискваше от него да й предоставя за редакция и одобрение всяка реч на президента. Той смяташе, че това е унизително за него, защото тя била неграмотна и некомпетентна. Радев се беше видял в чудо от теци панаири и се чудеше как да помирява двата лагера...", разказва народният избраник от БСП.

Както ПИК вече е писал, Десислава Радева разполага със собствен кабинет и апарат на "Дондуков" 2. Радев няма собствена секретарка - всички негови срещи и целият му график се диктуват от съпругата му. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК