МЪЛНИЯ В ПИК: До броени минути - става ясен новият мажоритарен собственик на гранда Левски...

Футбол

МЪЛНИЯ В ПИК: До броени минути - става ясен новият мажоритарен собственик на гранда Левски...

34263
на 22.05.2020
МЪЛНИЯ В ПИК: До броени минути - става ясен новият мажоритарен собственик на гранда Левски...
Автор:   ПИК

До броени минути се очаква да има яснота по изключително дискутираната тема с акциите на гранда Левски. Васил Божков обяви във Фейсбук, че днес в 10:00 часа ще стане ясно името на новия собственик на мажоритарния дял акции на клуба.

В момента за собственик на основния пакет акции на гранда Левски е считан Георги Попов, близък до Божков.

Васил Божков и Георги Попов имат повдигнати обвинения от власите в България. Божков и Попов в момента са в чужбина, а футболният клуб Левски се намира в тежко финансово състояние.

Наско Сираков получи голяма подкрепа от легенди на Левски и фенове на "синия" тим като няма да е изненада ако Сираков е новият главен акционер в клуба. Васил Божков пък стартира анкета във Фейсбук относно темата с акциите. Допитването може да се яви ключово. До минути се очаква да има по-известна яснота около бъдещето на гранда Левски.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това