МЪЛНИЯ В ПИК: Единият от терористите в Нова Зеландия минал през България като турист

Крими

МЪЛНИЯ В ПИК: Единият от терористите в Нова Зеландия минал през България като турист

40595
на 15.03.2019
МЪЛНИЯ В ПИК: Единият от терористите в Нова Зеландия минал през България като турист
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Единият от терористите, убили най-малко 49 души в джамия в Нова Зеландия, е бил преди година в България. Това разкриха източници от службите пред ПИК. Именно това се очаква да обсъдят в Министерски съвет премиерът Борисов и всички шефове на спецслужбите у нас. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Агенция ПИК излъчва НА ЖИВО от Министерски съвет, където малко по-късно премиерът и шефовете на спецслужбите трябва да дадат брифинг пред журналисти.

През 2018 г. той е преминал през страната ни като турист. Въпреки че е бил преди година у нас, няма данни терористът да е имал контакти с българи.

ПИК припомня, че след атентата в Нова Зеландия бяха разпространени снимки, на които се виждат няколко пълнителя на автоматично оръжие, на които са написани имена на терористи, както и на ключови сражения от Руско-турската и Балканската война. Единият от тях гласи „Битка при Булаир 1913". Става въпрос за Боя при Булаир от 8 февруари 1913 г. между българската Седма пехотна рилска дивизия под командването на генерал-майор Георги Тодоров, и османските дивизии „Мюретеби“ и 27-а пехотна под командването на Али Фетхи Окяр, образуващи 10-и турски корпус.

На оръжието и пълнителите се четат още името на принц Фружин – синът на на цар Иван Шишман (1371-1395), и който се бори срещу османците преди падането на Втората българска държава. Спомената е и битката на връх Шипка от Руско-турската война (1877-1878).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК И КАРТИНА НА ЖИВО ПО ПИК TV около 19 ч.!

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК