МЪЛНИЯ В ПИК! Енергийният министър Румен Радев направил катастрофа със загинал в Загреб? (ФАКСИМИЛЕТА/ВИДЕО)

Акценти

МЪЛНИЯ В ПИК! Енергийният министър Румен Радев направил катастрофа със загинал в Загреб? (ФАКСИМИЛЕТА/ВИДЕО)

424339
на 10.02.2024
МЪЛНИЯ В ПИК! Енергийният министър Румен Радев направил катастрофа със загинал в Загреб? (ФАКСИМИЛЕТА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на енергетиката Румен Радев е направил катастрофа, при която има загинал човек? Тази информация получи от сигурен източник журналистката Соня Колтуклиева. Инцидентът се е случил преди 10 години в хърватската столица Загреб.

препоръчано

Водещата на ПИК TV изпрати пред повече от 20 дни запитване по ЗДОИ дали Радев е участвал в пътен инцидент, но и до днес не е получила отговор.

Енергийният министър не отговаря на обажданията и на текстовите съобщения, които са му изпратени. Припомняме, че в момента той е на посещение в САЩ заедно с Асен Василев.

От администрацията му отказват коментар.

"Преди Коледа разбрах, че един действащ министър е участвал в ПТП в съседна държава и в резултат от сблъсък на неговата кола с камион е загинал човек", заяви Соня Колтуклиева и разказа как е изпратила запитване по ЗДОИ до Николай Денков.

"Запитването е изпратено на 15 януари, като и до днес няма отговор. Пълно мълчание", констатира журналистката.

"По времето, когато е станала катастрофата, Румен Радев е бил служител на холдинг "Загора". Един от собствениците и началници на този холдинг е Ирина Динева, сигурно една от най-богатите българки. Обадих й се по телефона, тя каза, че не иска да коментира, понеже нещо може да се обърка", информира Соня Колтуклиева.

"Един министър може да е заблудил съзнателно, да е излъгал в биографичната си справка. Допускам, че ако това е истина, ако кола, шофирана от Румен Радев, сега министър на енергетиката, се е блъснала в камион и е загинал негов колега, то от голяма компания като холдинг "Загора" сигурно са изплатили обезщетение на семейството. И ще потърся документи от съда, ако такава компенсация е изплатена. В случая не става въпрос просто за катастрофа, става дума за това, че член на Министерски съвет може да бъде държан като заложник, може да бъде рекетиран. Може да го държат в зависимост заради тази информация", обясни мотивите си да разкрие историята водещата на ПИК TV.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК