МЪЛНИЯ В ПИК! Искат снемане на имунитета на Елена Йончева в Европарламента (ОБНОВЕНА)

Политика

МЪЛНИЯ В ПИК! Искат снемане на имунитета на Елена Йончева в Европарламента (ОБНОВЕНА)

156727
на 25.11.2019
МЪЛНИЯ В ПИК! Искат снемане на имунитета на Елена Йончева в Европарламента (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Искане за снемане на имунитета на евродепутатката от БСП Елена Йончева е постъпило в Европейския парламент. Това обявил  преди минути Давид-Мария Сасоли при откриването на ноемврийската пленарна сесия на ЕП в Страсбург, научи ПИК от свои източници. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Сасоли обявил, че е депозирано искане от "компетентните органи" в България за снемане на имунитета на Йончева. 

По вътрешна информация на ПИК от прокуратурата имунитетът на червената евродепутатка е поискан във връзка с обвиненията за притежание на обща офшорна компания с банкера-беглец Цветан Василев и за пране на пари.  

Сега предстои искането на българските власти да мине през комисия и на последващата сесия най-вероятно то ще бъде гласувано. Това ще стане най рано през декември. 

В началото на ноември ПИК напомни, че Йончева, която е обвинена от прокуратурата, си живее необезпокоявано в Брюксел и си харчи тлъстата заплата в евро, а в същото време дължи доста отговори - за източените пари от телевизия ТВ7, за общата офшорка с банкера беглец Цветан Василев, за имотите, за къщите за гости.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК