МЪЛНИЯ В ПИК: Лютви Местан шофирал при зверската катастрофа на "Маказа", в която загина бебе - правят му тест за алкохол

Инциденти

МЪЛНИЯ В ПИК: Лютви Местан шофирал при зверската катастрофа на "Маказа", в която загина бебе - правят му тест за алкохол

184145
на 14.04.2019
МЪЛНИЯ В ПИК: Лютви Местан шофирал при зверската катастрофа на Маказа, в която загина бебе - правят му тест за алкохол
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан е шофирал лично автомобила си, който днес на обяд е участвал в жестока катастрофа на "Маказа". Това научи ПИК от свои източници в МВР-Кърдалжи. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

На Местан му е направена проба за алкохол, която е била отрицателна. На място има екипи на полицията, прокурори, спешна помощ и пожарна.

Припомняме, че както медията ни съобщи при зверския удар с луксозния автомобил на Лютви Местан има починало 6-месечно бебе, а 9-годишно дете е откарано в болница (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 

Предстои представители на разследващите да преценят дали Местан ще бъде отведен в районното управление и дали ще му бъде поискана мярка за неотклонение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК