МЪЛНИЯ В ПИК: Новият посланик на САЩ на крака при Христо Иванов и ген. Атанасов на "Кърниградска" в централата на ДБ (СНИМКИ)

Епицентър

МЪЛНИЯ В ПИК: Новият посланик на САЩ на крака при Христо Иванов и ген. Атанасов на "Кърниградска" в централата на ДБ (СНИМКИ)

135952
на 07.07.2023
МЪЛНИЯ В ПИК: Новият посланик на САЩ на крака при Христо Иванов и ген. Атанасов на Кърниградска в централата на ДБ (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият посланик на САЩ Кенет Мъртън "цъфна" на среща с Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов!

препоръчано

Нещо повече - човекът на Белия дом у нас отиде на крака при лидерите на "Демократична България" в централата на коалицията им на столичната улица "Кърниградска".

Визитата бе заснета единствено от фоторепортерите на ПИК.

Мъртън пристигна в офиса на ДБ във видимо добро настроение и ухилен до уши. "Как няма да е щастлив, щом отива при марионетките", коментираха с присмех столичани, разпознали дипломата. 

На път към входа на сградата, в която се помещава ДБ, Мъртън бе обграден от четирима души. Според информация на ПИК двама от тях са персоналните му телохранители, а другите двама мъже са негови съветници - единият по политика, а другият по икономика. 

Самите Христо Иванов и Атанасов пристигнаха за срещата натоварени на сребрист "Мерцедес", шофиран от лидера на "Да, България". 

Появата на Кенет Мъртън в централата на "Демократична България" е поредното доказателство, че НЕкоалицията, която вече месец се прави, че управлява държавата, е изцяло дирижирана от американското посолство, което е истинският сценарист на събитията в страната. 

Припомняме, че за посолоствоТО се говореше и в изтеклия запис от Националния съвет на "Продължаваме промяната". В него Асен Василев заяви, че всички готвени назначения на службите са одобрени от "посолството". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК