МЪЛНИЯ В ПИК! РЕЖИМЪТ ПАДА. САЩ отзовават Херо Мустафа, Киро остава без гръб

АВТОРСКИ НОВИНИ

МЪЛНИЯ В ПИК! РЕЖИМЪТ ПАДА. САЩ отзовават Херо Мустафа, Киро остава без гръб

118651
на 09.06.2022
МЪЛНИЯ В ПИК! РЕЖИМЪТ ПАДА. САЩ отзовават Херо Мустафа, Киро остава без гръб
Автор:   ПИК

САЩ изтеглят оскандалената посланичка Херо Мустафа, съобщава "Свободна Европа".

препоръчано

Анонсът вероятно неслучайно идва точно в момента, в който се разпада правителството на Кирил Петков.

Именно Мустафа е архитектът на това правителство, протежира го и е гарант за дейостта му от самия старт на управлението.

Президентът Джо Байдън е номинирал за нов посланик на САЩ в България Кенет Мъртън, бивш посланик в Хърватия и Хаити. Бил е и заместник-изпълнителен секретар в Държавния департамент.

Според анализатори отпътуването на Херо Мустафа е ясен знак, че властта в Белия дом вече не стои зад Кирил Петков и Асен Василев и е оттеглила доверието си от тях. В последната година посланичката безпрецедентно се намесваше във вътрешните работи на държавата, като дори си позволи да нахълтва във ведомства като МВР и НАП и да позира сълзливо с Румен Спецов и Бойко Рашков.

Всъщност легитимацията на комунистичедкия сатрап Рашков принуди хиляди демократично настроени българи да се настроят срещу американската администрация.

Херо Мустаха се провали в опитите си да наложи на българските власти да вдигнат ветото си над Северна Македония.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Сподели:
Бомба x
Тези напитки предотвратяват появата на съсиреци Тези напитки предотвратяват появата на съсиреци
ПИК TV x
Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета Петков (ВИДЕО) Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета "Петков" (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това