Вход
София
Времето в София 15 o C

МЪЛНИЯ В ПИК! Сценарият на Радев: Тежки репресии. Арест за Борисов, министри и кметове. Посягат на премиера в следствения арест

МЪЛНИЯ В ПИК! Сценарият на Радев: Тежки репресии. Арест за Борисов, министри и кметове. Посягат на премиера в следствения арест

на 11.07.2020
388934
0
МЪЛНИЯ В ПИК! Сценарият на Радев: Тежки репресии. Арест за Борисов, министри и кметове. Посягат на премиера в следствения арест
Автор: ПИК
11.07.2020
0
388934

Президентът Румен Радев бил склонен към тежки репресии, ако успее да състави нов служебен кабинет.

Георги Марков: Ще се опитат да убият Борисов

Георги Марков: Ще се опитат да убият Борисов

Приятели, ще се опитат да убият Борисов. Това написа във...

на 11.07.2020

Това научи ПИК от два независими източника - първият, свързан с президентството, вторият - с висшия апарат на "Позитано" 20.

Според източниците ни, чиято информация се засича, държавният глава вече имал съставен списък с арести при евентуално овладяване на изпълнителната власт.

"Ще ударят "изборджиите" на ГЕРБ - хората, които изнасят цялата кампания и са най-силни по места, за да обезкървят апарата на Борисов", издава приближен на Корнелия Нинова.

По негови данни №1 в списъка бил самият Борисов.

В списъка присъствали и настоящи министри и вицепремиери, както и служители на ръководни позиции в Столична община. На прицел били и знакови кметове от Бургас, Варна и Пловдив.

Планът бил да ги "заковат" с полицейски арест за 24 часа, колкото да ги окепазят публично. 

"Нека после ходят на избори, да видим кой ще гласува за тях, ако им пуснат снимки с белезници и как ги вкарват в камионетките", разкриват източниците ни от "Позитано" 20.

Списъците били съгласувани с ръководството на БСП. За целта се търсел особено енергичен и безскрупулен служебен министър на вътрешните работи, който не би имал задръжки да нареди подобна компрометираща операция. 

"Радев този път ще играе ва банк. Има да си отмъщава на ГЕРБ, иска да ги приключи за три-четири месеца", донасят от обкръжението на Нинова.

Не се изключвало и физическо посегателство над Борисов по време на престоя му в следствения арест. То щяло да бъде отиграно като "инфаркт".

Преди малко депутатът от ГЕРБ Георги Марков също предупреди за евентуално убийство на министър-председателя.

В същото време подобна вълна от репресии би могла да се превърне в бумеранг за архитектите си, смятат политически анализатори. Откликът в чужбина ще е гръмотевичен, България ще бъде оприличена на полицейска държава.

Семейство Радеви се готвят за серия от наказателни операции над противниците си, включително и над медии, и това няма нищо общо с демокрацията, обобщават източниците на ПИК.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34861
архив

На конкурс за прокопаване на голям тунел се явяват американска, френска и българска фирми. Основният въпрос е какво отклонение дават фирмите при срещата на двата ръкава.
Американците:
- Ние гарантираме отклонение от 1 метър!
Французите:
- Ние можем да постигнем отклонение 35 сантиметра!
Българите:
- Ако двата ръкава не се срещнат, ще прокопаем два тунела!

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с аларма: За последната седмица е отчетен ръст на смъртността от 50% (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
ОЧАКВА НИ СБЛЪСЪК: Астероидът Апофис лети с бясна скорост към Земята
x