Вход
София
Времето в София 22 o C

МЪЛНИЯ В ПИК TV! Борисов за сделката за ЧЕЗ: Не знам кой стои зад "Еврохолд", питайте Цветанов дали има нещо общо - той не е част от ГЕРБ. Все едно да питате БСП за Жан Виденов (ОБНОВЕНА)

МЪЛНИЯ В ПИК TV! Борисов за сделката за ЧЕЗ: Не знам кой стои зад "Еврохолд", питайте Цветанов дали има нещо общо - той не е част от ГЕРБ. Все едно да питате БСП за Жан Виденов (ОБНОВЕНА)

на 25.06.2019
172588
43
МЪЛНИЯ В ПИК TV! Борисов за сделката за ЧЕЗ: Не знам кой стои зад "Еврохолд", питайте Цветанов дали има нещо общо - той не е част от ГЕРБ. Все едно да питате БСП за Жан Виденов (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
25.06.2019
43
172588

Премиерът Бойко Борисов и лидерите на "Обединени патриоти" Валери Симеонов на НФСБ, Красимир Каракачанов на ВМРО и зам.-председателят на Атака Десислав Чуколов обсъдиха горещата тема за партийните субсидии. Разговорът се наложи след внасянето на предложение от страна на ГЕРБ при получен глас държавата да дава 1 лев, а не 11 лева, както е до този момент. 

Патриотите поискаха разговор с големия си партньор преди да бъде прието решението на второ четене.

"Обсъдихме актуалната тема за промяна на субсидиите и се обединихме, че по този въпрос не може да се действа припряно и трябва да има мащабно обсъждане от всички парламентарни групи. Всички смятаме, че субсидиите трябва да бъдат намалени. Ние от Обединени патриоти ще инициираме разговори и за промяна в закона за политическите партии", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов, като уточни, че трябва да има разумен компромис, а срокът е те да минат на гласуване преди ваканцията. 

Чуколов заяви, че до края на юли месец ще има още един коалиционен съвет, за да се направи преглед на свършеното и кое трябва да се засили, както успехите и това, което трябва да се навакса. 

"ГЕРБ продължава да стои на позицията, която внесе за партийните субсидии", заяви премиерът, който бе прекъснат от телефонен разговор на журналист. Премиерът подчерта, че е готов да говори за Закона за политическите партии, където са необходими промени. 

"Коалицията реши, данъчните закони в рамките на мандата да не се променят, защото влизат в противоречие с коалиционното споразумение", допълни още Борисов.

На въпрос на Ива Николова от ПИК TV за покупката на ЧЕЗ от "Еврохолд", Борисов заяви, че този който стои зад сделката е този, който е дал интервю пред Би Ти Ви. Водещата попита дали има информация за близостта му с Цветан Цветанов и дали той има общо със сделката, Борисов заяви:

""Сделката е извършена в Чехия от частна компания. Ако визирате това, което пише в ПИК, че Цветанов стои зад сделката, Цветанов е извън ГЕРБ. Така че, колкото БСП могат да ги питат за Жан Виденов какво прави, или ДПС - за Лютви Местан, така можете да питате и мен дали Цветанов е там, или не. Може да го питате него".

Не уточни обаче дали наистина Цветанов вече не е и редови член на ГЕРБ, след като напусна всички ръководни постове в партията.

Премиерът призова за отговорност и заяви, че е нужно регулаторите да се произнесат, защото всяко негово изказване може да бъде опасно. "Ще има сега проверки на КЕВР, КЗК и КФН, те са компетентни да се произнесат", подчерта премиерът. Борисов уточни, че не се меси в работата на независимите регулатори. 

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
Егати държавата. Ахахааха
2
Браво на Борисов. Яко им го закова с този отговор.
3
се изниза като пръдня от гащи когато му зададоха въпроса за резултатите от проверката на КПКОНПИ по т.н. Апартаментгейт
4
А би ТРЯБВАЛИ да знаете г-н Премиер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
Работя вкъщи, сега плащам 108 долара на час, за да работя онлайн от вкъщи. Никога не съм си мислел, че мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 24135 на месец, правейки това и ме убеди да го пробвам, всичко беше вярно и завърши живота ми се промени добре. посетете...........>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
6
Като Жан Валжан. Егати тшака
7
ТОЗИ СЕ ПОДИГРАВА С ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ВЕЧЕ. КОЙ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ. ТИ СТОИШ ЗАД ВСИЧКО. А МАХАНЕТО НА ЦВЕТАН Е ИСТИНСКА ПУНТА МАРА. ЦВЕТАНОВ НЕ Е ЧАСТ ОТ ГЕРБ.АМА ГЕРБ Е ЧАСТ ОТ ЦВЕТАНОВ.
8
му работа!!!
9
Партиите без субсидии да се издържат от членовете си!! Ако не могат да се издържат, да изчезват, без хрантутници и плямпачи!!!
10
Министър председател, а не знае кой стои зад сделката ЧУДНО много интересно , щом препраща отговора а не отговаря
11
Партиите без субсидии да се издържат от членовете си!! Ако не могат да се издържат, да изчезват, без хрантутници и плямпачи!!!
12
А кой даде благословията на ТИМ за придобиване на акциите на ЧЕЗ?
13
То без негово съгласие не може да се назначи директор на помощно училище в България...
14
Може Цецо да не е от ГЕРБ но е от твоя доверен кръг.
15
Г-н Борисов,бъдете последователен по отношение съдбата на жилищният рецидивист,компрометирал партията Ви,която трябваше да съхраните двадесет дни преди изборите за депутати в ЕС. Не е изключено,там където Цветанов е имал и има силно влияние в някои структури,да ви е заложи "бомба" която ще "взриви"в навечерието на изборите за местно самоуправление през октомври т.г. Предложението Ви за един лев субсидия на глас за избран депутат,се приема положително от най бедната част от моите сънародници,а тя се движи от 60,до 65%.
16
Не мълния, а сякаш 24-часова градушка го е била Борисов като го попитаха за оправдането от КОНПИ на крадците и престъпниците от апартаментгейт. Да не говорим, че герберските обслужващи калинки на крадливата некадърна кметица пък оправдаха зависимия Пламен Г. за незаконните тераси и дори не си дават сметка какъв абсурд сътвориха
17
Наистина това е един много интересен въпрос - защо медиите не повдигнете за обсъждане размера на членския внос на партиите, примерно минималния да е 10 лв, ,максимален - може и без ограничение/ депутати, бизнесмени и членове от ръководството на партията и по 1000 лв може да дават/ . Тогава държавата може и с 0 лв субсидия да мине.
18
Благодарение на Tuквoча, мyтрeнскoто време остaва :( оставамееехееее, оставаме така, оттук до края на света...ВООООМ:(
19
Г-н Борисов като не знаеш какво става в държавата за чий х-й стоиш начело на тази държава
20
Закова го на себе си защото до вчера Тиквата викаше -Цецо е моето семейство бе тъпако !!
21
Както вече сте разбрали той знае всичко. Близки до него в Редакцията на ПИК твърдят, че разбирал и на урочасал xyи. Също както Влайко от с. Горно Ботево , общ. Нова Загора.
22
Цветанов стои зад Еврохолд. Борисов стои зад Цветанов, като член от неговото семейство! Е, кой стои зад Еврохолд? Задачка за наивните овце, които гласуват за Борисов!!!!
23
ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу ГЕРБ и най-вече срещу Борисов.. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването , плюенето и ползвaнето на прокси VPN . Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!!
24
А КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ СА ТКЗС.
25
ТУКА НЯКОЙ ПИШЕ, ЧЕ СЕ ПОДИГРАВАЛ С ХОРАТА.... АМИ НА ТЪПИ ВЪПРОСИ СЕ ОТГОВАРЯ С ТЪПИ ОТГОВОРИ... НАВРЕМЕТО БСП НАПРАВО ГРАБИХА И ФАЛИРВАХА ДЪРЖАВАТА И ИЗОБЩО НЕ СЕ БЪЗИКАХА. ПРАВИХА ЗАКРИТИ ЗАСЕДАНИЯ НА МИН. СЪВЕТ И НИКОЙ НЕ ИМ ДЪРЖЕШЕ СМЕТКА ДОКАТО НЕ ОГЛОЗГАТ БЪЛГАРИЯ.
26
Аз също участвам в сделката за ЧЕЗ, и имам 25% от дружеството. Така е според желязната логика на баба Ива от Пиф, защото също бях на тоя крос и ме има на снимката със Цв. Цв. и червения Олигарх, признавам си. Но защо се мълчи, че Руски банки чрез Цв. Василев, също участват в тоя проект. След като участват руски банки, значи Сенките на всичките руски слуги, като започнеш, от Румен Пъпката, минеш през Волгин и Импексовата барсала, и стигнеш чак до сарайската Чалма, която купи ТЕЦ Варна, се спотайват зад тая сделка!! ...................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам, Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Костенбродска и СС Момата, “ЗАЩОТО са ЦОЦААЛИСТИ с ЧАЛМИ“, как така Сарайската Чалма купи ТЕЦ Варна, а аз не можах. Как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, открадна десетки милиона от Импекса, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Само защото не съм цоцаалистка с шалвари ли, или съм глупава, че не можах да се вредя, или защото не съм близала сладоледа на нечий премиер, или руски КГБ генерал!!
27
ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ВИНАГИ ЩЕ СА С ПРЕДНИНА 7-10% ЗА ГЕРБ... ЗАЩОТО ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И НАСЛЕДСТВО ОСТААВЕНО ОТ КОМУНИСТИ ,СДСАРИ И РАЗНИ ЦАРЕ СЕГА ИМАМЕ СУПЕР ГОЛЯМ НАПРЕДЪК.... АКО СИ МЪРЗЕЛИВ,ГЛУПАВ И С НИСЪК ИНТЕЛЕКТ НИЩО НЕ ТИ ОСТАВА ОСВЕН ДА МЪРМОРИШ И ДА СЕ ОПЛАКВАШ...
28
Е на това му се вика ,, чадър,,!Тъпанарът си е тъпанар,вари го,печи го,все си е тая.10 години безчинстват,както и Черния Ваньо не го правеше и сега са ,, света вода ненапита,,..Питайте този или онзи, безскрупулно нахалство!
29
Цецо не бил част от ГЕРБ! Ти да видиш! Но е част от Еврохолд ! А ЧЕЗ няма да се продаде без съгласието на ББ! Сещате ли се къде е врътката!
30
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
31
Над 10 години заедно яли,пили и се веселили и сега Те.вон ми казва,че с вършецкия .ебил е непричом! Брей,че нахалство и дебелоочие!
32
Ха, ха, ха, пак не чул, не видял, не разбрал," тука параходче плува ли"?
33
ЕТО ЗАЩО МАХНАХА ЦВЕТАНОВ !!!!!!А БОКО НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСЪЛ!!!!!НАПРАВО МУ 'ПОВЯРВАХ '', ЧЕ ТРЯБВА ДА ПИТАМЕ ЦВЕТАНОВ!!!!!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТГОВОРИ НА ЕДИН ВЪПРОС :ОТКЪДЕ СА ИМ ПАРИТЕ НА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ!!!!!БОРИСОВ НЕ ЗНАЕЛ !!!!!ХОРА МАЛОУМНИ НИ ПРАВЯТ!!!!
34
Боце е като Господ. Лявата му ръка не знае какво прави дясната.
35
внасям предложение като обсъждате партийните субсидии да внесете и темата за лицева операция на беновска. не може да се оставя така, без силикон, само по една гола ябълка. децата се плашат.
36
Слава и на ДРУГАРЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ !!!!!!ВЕЧНА СЛАВА !!!!!
37
Гошко тъпото пак се появи щото иска пак да си го плющя червения матросов на импексовата овца с удоволствие ще му го н-ахуля!
38
Цветанов вече няма нищо общо с ГЕРБ. За местните избори ще купува гласове за БСП.
39
Свински черва трудно се разплитат.
40
ТОЙ естествено никога и за нищо не е виновен. Винаги за лошото трябва да питаме ДРУГИТЕ. ТОЙ отговаря само за ХУБАВОТО. Невероятни способности има да излиза сух от водата. Тиквата ли се превърна в БОГ ? Или бог е принизен да е ТИКВА ?
41
Има ли нещо важно в България , което да става без знанието и съгласието на Бой. Бор. ? Всички знаем отговора на този въпрос. Само той се прави на улав , изненадан и ни лук ял , ни луканка мирисал. Хитрец е човека. Учил се е от най-добрите - Тодор Живков и Симеон. Добър охранител им е бил и е попивал всичко. Бойковщината се превърна в новата ни национална доктрина !
42
За мен,предложението за 1 Лев субсидия от Борисов си е чист популизъм и хитър ход демонстриращ загриженост.Борисов много добре знаеше каква ще е реакцията на опозицията и,че това няма да стане.От друга страна,ако стане,в чии каси ще налива пари бизнеса,ще смее ли някои да налива в опозиция.?Бизнеса по един или друг начин ще отиде на кино.Цветанов може вече да не е Герб,но за такова сериозно нещо касаещо ел,енергията на страната не може премиера да не му пука,изненадана съм от коментара му.
43
ЕЙ,НАГЛЕЦ,затваряй си устата!Рано или късно такива като теб,окрали държавата ще плащат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 13228
архив

Не само в жената, но и у мъжа трябва да има загадка. А не веднага да питате – "Женен ли си, не си ли?!"

няма нови новини
Днес: 139
hot
най-четени новини в момента
сега
3259
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Парламентът одобри сделката за F-16 - БСП, "Атака" и НФСБ скърцат със зъби (НА ЖИВО)
x
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Не предприемайте нищо важно през целия ден!
x